Najdu vůbec toho pravého partnera?

Ze života:

„Nedávno jsem se rozešla s první láskou po hodně letech a už asi dva měsíce jsem sama. Láska mi chybí, chybí mi mít koho obejmout, pohladit, políbit, svěřovat se, pocítit oporu, ochranu, bezpečí, intimitu, prožívat a užívat s někým život, radovat se spolu, smát se spolu, plakat spolu,…

Mám celkem jasné požadavky na vlastnosti – chci kluka inteligentního, chytrého, vtipného, romantického, ohleduplného, slušného, nezávislého, cílevědomého, něžného, něčím výjimečného,…atd. Asi jako každá žena.“ Mám ale obavu, že již toho pravého partnera nikdy nenajdu.Jak a kde někoho takového najít? A jak poznat, že je to právě ON a že už hledat nemám?

Mnozí si stále pokládají tyto otázky a trápí se tím, že  ve svém okolí nikoho takového nemohou najít. Přemýšlejí, že asi budou muset zůstat sami, protože už nechtějí znova prožívat další nepříjemné situace spojené s rozchodem. V sobě ale hluboce cítí potřebu s někým být a někomu se svěřovat, s někým sdílet běžný den.

Je na Zemi opravdu tak málo lidí, aby se pro každého, kdo po vztahu touží, nenašel alespoň jeden, kdo by splňoval zadaná kritéria?

Spočítal jsem počet možností, které nám tato Země a její obyvatelé nabízejí. Na planetě je celkem 6,7 miliardy lidí. Z toho odečtu děti a důchodce a dostanu 3,6 miliardy. Z toho vezmu pouze ženy nebo muže a dostanu 1,7 miliardy lidí. Jde o hrubý odhad, ale pro záměr článku postačuje.

Pokud by například vyhovoval vašim kritériím jeden partner z 10 milionů a chtěli byste vyzkoušet v průměru jednoho za půl roku, tak budete potřebovat 85 let na to, abyste vyzkoušeli všechny partnerské možnosti.
Pokud by vyhovoval vašim kritériím jeden partner ze 100 milionů a chtěli byste vyzkoušet v průměru jednoho za rok, tak budete potřebovat 17 let na to, abyste vyzkoušeli všechny partnerské možnosti.

Ještě si stále myslíte, že pro vás nikdo není? Myslíte si, že ani jeden člověk ze 100 milionů nebude vyhovovat vašim kritériím?

Zdánlivý nedostatek partnerů není reálný. Pouze vy si myslíte, že tomu tak je. Jde o postoj vaší hlavy, která není ochotna se podívat na hledání mnohem podrobněji.

Poslední otázkou zůstává, jak přebrat tak obrovské množství lidí a najít toho pravého? Je jen jediné řešení. Využít vlastnosti mozku a síly osobní přeměny.

Několik rad pro nalezení toho pravého:

  1. Uvědomte si, že někde na planetě pro vás již někdo určitě je.
  2. Rozhodněte se ho najít a udělat pro to cokoliv.
  3. Ujistěte se, že pokud budete hledat formou pokus-omyl, tak ho v tom množství nenajdete.
  4. Sestavte si přesnou objednávku svého partnera. Napište si, jak by měl vypadat, jak by se měl chovat, a buďte co nejpřesnější.
  5. Nechejte hlavu pracovat za sebe a přestaňte se o objednávku starat. Zavěste ji na věšák.
  6. Rozhodněte se spravit si svůj život tak, abyste neměli vnitřní tlaky. Toto je velmi důležitá věc. Vy sice můžete mít touhu svého partnera najít, ale kvůli vašim vlastnostem, lenosti, malému sebehodnocení a depresím o vás nemusí stát on.
  7. Poznejte své Emoční rovnice  a otočte jejich sílu ve svůj prospěch.

Vše se vzájemně přitahuje nebo odpuzuje. Pokud si stěžujete, že stále máte tytéž typy vztahů stále dokola, tak pouze přitahujete určité lidi dle svých Emočních rovnic.

Nevzdávejte své hledání. Využijte výše uvedených návodů a budete se divit výsledkům.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.