Co muži milují na sebevědomých partnerkách? Sexuální přitažlivost i vnitřní sílu.

Co se mužům na nás ženách líbí a co na nás milují? A proč si sebevědomí muži přitahují potvory?

Pro dnešní článek jsem se inspirovala příběhy z mého osobního života i z mé praxe koučky. Čerpala jsem z rozhovorů s některými svými kamarády-muži. Sepsala jsem pár postřehů o tom, jak vnímají svůj vztah k ženám. Co se jim na nás ženách líbí a co na nás milují. A proč si sebevědomí muži přitahují sebevědomé partnerky.

Co muže přitahuje na sebevědomé ženě? 

Když jsi sama ze sebe nadšená

Mnoho žen se bojí projevit ve smyslu kladného hodnocení sama sebe. Poukazujeme na své nedostatky a o svém úspěchu raději nemluvíme. „Ono se to nemá. Vypadaly bychom, jako že jsme namyšlené. Že jsme příliš sebevědomé.“ A víte co? Já už jsem takových vzorců měla dost. Raději jsem sama ze sebe začala být zdravě nadšená. Raduji se z toho, co všechno jsem dokázala. Zvládla. Jak nevypadám vůbec na to, že mi bude za pár let padesát. A v ten moment se najednou kolem mě začali objevovat sebevědomí muži, kteří mi můj úspěch upřímně přejí. Nehledají na mně chyby (protože ty máme  všichni), ale vidí na mně to hezké a dobré. Fandí mi. Dávají mi nové impulsy, podporují mě v mé práci i v soukromém životě.

Když dokážeš vytáhnout své růžky

Učili nás, že je lepší raději vyhovět. Že bychom měli být na pozoru a hlídat se. Protože přece jak to všechno potom vypadá? Co kdo řekne? Jenže takové programy jsou na nic. Proto každá správně sebevědomá holka říká a myslí si vždy jedno a to samé a stejné. Nepotřebujeme polykat slova. Není nic špatného na tom, vyjádřit svůj názor. Umět se otevřít a vystrčit i růžky, když to tak cítíme. Chlap to možná nesnese, ale pak za vámi poběží. Prostě ho získáte svou upřímností a přímým jednáním. Nic jiného není u sebevědomých párů ani možné.

Když ti na něm záleží, ale žiješ v každý okamžik sama pro sebe

Říkali nám, že o nás rozhodují autority. Že máme poslouchat ty, na kterých nám záleží. Vštěpovali nám programy o tom, že samy nezvládneme. A tak neumíme být v každičký okamžik hlavně samy pro sebe. Nacházíme štěstí v naplňování tužeb druhých. Vědomí muži ale milují, když jdeš ve všech

svých oblastech do uzdravení a do nadšení. Žij v každý okamžik sama pro sebe. Neboj se cítit stále více svou vlastní sílu. Protože láska si přitahuje lásku. A s láskou přichází do našich srdcí i radost, svoboda a tolik pro každou z nás důležité sebevědomí.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.