Jaké to je, prožít absolutní štěstí a souznění s druhým člověkem?

Sedíte na pláži a pozorujete pozvolný západ slunce. Jeho paprsky vytvářejí úžasné barevné kombinace na obloze. Nebe hraje všemi barvami. Připadá vám, že se nacházíte v ráji. Všímáte si zesilujících vln moře, které se tříští o skály blízko vás. Jemný mořský vánek vás příjemně osvěžuje po celém těle. V uších slyšíte tu nejblaženější píseň na světě. Je jedno, která to je.

Vy ji vnímáte jako tu nejlepší, nejúžasnější a nejprocítěnější.
Její tóny přesně zapadají do vašich pocitů. Po tvářích vám stékají ty nejsladší slzy. Slzy štěstí. Cítíte se naprosto svobodní. Uvnitř vás zavládl klid a harmonie. Celé tělo se vám blaženě chvěje. Pociťujete euforii, extázi, dosud nepoznaný a těžko popsatelný pocit. Všechny příjemné emoce cítíte v jednu chvíli. Právě jste dosáhli absolutního štěstí.

Pochopili jste, kam vás srdce táhlo.“

V ten moment si uvědomujete, že jste získali přesně ten pocit, o kterém jste tak dlouho snili. Dochází vám, že je jedno, kolik peněz máte na účtě, jaký majetek vlastníte a jak moc nedokonalí stále jste, protože jste dosáhli toho nejlepšího pocitu v životě. Pochopili jste, kam vás srdce táhlo. Z celého srdce se radujete jen z toho, že jste. Nepotřebujete již nic jiného. Stačí vám prostě jen být. Užívat si ten moment. Prociťujete naplno dané pocity a necháváte je rozplývat se po celém těle.

Nevěnujete pozornost času. Vnímáte pouze krásu všude kolem vás a především uvnitř vás. Právě z vás je cítit absolutní štěstí. Člověk po vašem boku tento pocit umocňuje, zesiluje, znásobuje. I on to prožívá. Společně vytváříte obrovské, silné pole pozitivní energie, která blahodárně působí i na druhé. Uvědomujete si, že jste společně s ním vytvořili jin a jang, synergii, splynutí dvou duší, dvojplamen, že právě zapadl poslední dílek skládačky na své místo. Pomyslné puzzle vytvořila ten nejnádhernější obraz na světě, který se rozsvítil, aby na něj každý viděl. A to odkudkoliv na světě.

Oba dva jste silnými a plnými osobnostmi. Žijete život ve štěstí a harmonii. Jakmile se ale spojíte, vše znásobíte, zhodnotíte, přetvoříte v něco přenádherného. Přestanete řešit čas. Nemáte žádné plány. Prostě jen jste a víte, že vše, co uděláte, děláte ve správném okamžiku. Užíváte si společné bytí.

Společně vytváříte tu nejvyšší možnou sílu.“

Zároveň vám dojde, že takový člověk na světě neexistuje pouze jeden. Že v těch 7,5 miliardách lidí se skrývá mnoho takových. Nemusíte tak daného člověka hned brát jako svého partnera. Pociťujete vděčnost za daného člověka a nic víc od něj neočekáváte. Jste si jisti, že brzy potkáte přesně takového, se kterým tohle budete prožívat po zbytek života. Oba si totiž uvědomíte, že společně vytváříte tu nejvyšší možnou sílu.

Stejně jako oheň potřebuje vzduch k tomu, aby mohl hořet, či jako země potřebuje vodu, aby mohla vytvářet úrodu, tak se potřebují všechny čtyři živly navzájem, aby mohly tvořit život. Stejně tak i člověk potřebuje k sobě druhou osobu, se kterou každá jeho vlastnost zesílí.

A jsou takoví lidé dokonalí? Vůbec ne. Právě díky jejich nedokonalosti zapadnou jejich osobnosti dokonale do sebe. Vytvoří tím jeden 100% celek. Proto je svět tvořen polaritou. Proto je jeden člověk extrovert a druhý introvert. Proto existuje pozitivní a negativní. Proto existuje světlo a tma. Proto existuje zlo a dobro. Společně totiž tvoří harmonii, rovnováhu. A právě to vytvoříte jedině s druhým člověkem.

Celý tento příběh jsem prožil nedávno, téměř po 2 letech práce na sobě s Emočními rovnicemi. Konečně vím, jakého pocitu se dožaduje každý z nás.

Jaké pocity vytvářejí pravý vztah vedle pravého partnera. Jak moc dokáže druhý člověk umocnit své schopnosti a osobnost. Jak na sebe vzájemně dokážeme pozitivně působit natolik, že vše, co děláme individuálně, se několikanásobně znásobí. Zvýší se naše individuální síla a ta společná nemá hranice.

Jste přesně takoví, jací máte být,

abyste společně vytvořili jin a jang.“

Se svým protějškem si naprosto ve všem rozumíte. Vidíte se v něm. Cítíte, že je to vaše druhá polovina. Vše, co vy nemáte, má právě on. I když jsou vaše názory rozdílné, naplno je přijímáte. Berete daného člověka přesně takového, jaký je, nemáte potřebu na něj nějak negativně působit, ovlivňovat ho a chtít, aby se přizpůsobil. Je totiž přesně takový, jaký má být, abyste společně tvořili jin a jang.A přesně takový pocit přeji každému z vás. Svým klientům tak předám vše, co mám, co umím a co se ještě naučím, aby tento pocit zažili i oni. Z celého svého srdce mohu říci, že to stojí za veškerý čas, energii, námahu a jakoukoliv jinou investici, kterou do tohoto cíle vložíte. Pak se vám vše začne vracet v neuvěřitelném množství. Pochopíte svou podstatu, své bytí, svůj život a proč na tom světě vlastně jste. Vytrvejte. Jednou i vy daného pocitu dosáhnete a pak vám ho již nic nevezme.

Vytrvejte, dokud olympijskou pochodeň nedonesete

až na vrchol své pyramidy.“

Vytrvejte a postupujte den po dni. Každý den se posouvejte o kousek kupředu. Stavte den co den svou pyramidu ke štěstí, dokud po ní nevyšplháte s olympijskou pochodní až na její vrchol, a na tomto vrcholu si neřeknete: „Dokázal/a jsem to! Jsem v oblacích, dotýkám se hvězd a celého vesmíru. Jsem přesně tam, kde jsem chtěl/a být!

Takže co je váš nejvyšší cíl? Absolutní štěstí a souznění s druhým člověkem.

A žádný jiný cíl si v životě již nepřipouštějte.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.