Nebyla jsi stvořena proto, abys žila život v depresích a s pocitem viny. Byla jsi stvořena proto, abys byla milovaná a šťastná.

Nebyla jsi stvořena proto, abys žila život v depresích a s pocitem viny. Byla jsi stvořena proto, abys byla milovaná a šťastná.

Máš pocit, že nejsi dost dobrá? Máš nízké sebevědomí? Je načase s tím něco udělat.

Hezky se oblékni

Nemusíme si hned kupovat drahé značkové oblečení. Hezky se obléci nám umožní i jednoduché bílé tričko, košile a džíny. Tím kouzlem je to, že se v našem oblečení cítíme dobře. Ten vnitřní pocit je mnohem důležitější, než se nám může zdát. Nepodceňuj také prádlo. I když není vidět, je tvou součástí. Mělo by být správné velikosti, hebounké a krásné. Jak se budeš ve svém oblečení cítit, tak tě druzí budou vnímat.

Respektuj a naslouchej

I když teď pro tebe může být v některých situacích těžké respektovat a naslouchat druhým, pokus se o to dnes ještě mnohem více než kdy jindy. Dokážeš-li tady být i pro druhé, štěstí a pocit sounáležitosti ti bude přicházet v mnohem větší kvalitě a síle.

Přijmi se taková, jaká jsi

Často se kritizujeme a nejsme se sebou v harmonii. Nevidíme naši skutečnou hodnotu. Podceňujeme se. Viníme se. Nedokážeme si odpustit. Proto přestaň s kritizováním. Přijmi se taková, jaká jsi. Važ si sebe, chval se a miluj se.

Buď originál

Říká se, buď originál, svět už má dost kopií. Neboj se být odlišná. Není naším úkolem vyhovovat druhým. Dělej vždy jen to, co si sama zvolíš. Pracuj s lidmi, které si sama vybereš. Miluj se s partnerem, který voní tobě.

Cvič pokaždé, když máš chuť cvičit. Nikdo nemá právo rozhodovat o tvém životě. Jsi svobodná bytost. Čím více svobody si dáváš, tím více lásky a Světla dostáváš…

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.