Hlavní příčiny neúspěchu díl 4

Nevhodná volba povolání

Nedá se dlouho vydržet u práce, kterou nemáme rádi. Můžeme sice krátkodobě přijmout určité práce, poněvadž nám generují peníze, ale dlouhodobě nám mozek bude generovat nepříjemné myšlenky při jejím vykonávání. Sám jsem to zažil, když jsem pracoval pro jednu velkou mezinárodní společnost a dostal jsem se v organizační struktuře hodně vysoko, že jsem z toho místa dobrovolně odešel, poněvadž mě práce nebavila a vysávala. Zbytečně jsem budoval svoji kariéru několik let, abych pak své dobře vybudované místo předal svému nástupci, místo toho, abych si užíval výhod z dosažené pozice.

Rozptýlenost

Kdo dělá mnoho věcí najednou, daleko se nedostane. Rozptýlená energie je slabá. Pouze pokud se budete koncentrovat na to, kde jste nejlepší, můžete dosáhnout obrovských výsledků. Nezapomeňte však na Emoční rovnice a jejich sílu.

Rozhazování peněz

Úspěšný člověk má dostatek peněz na své potřeby, na své zájmy i na potřeby svých blízkých. Rozhazovačný člověk má vždy blízko k chudobě. Mnoho firem skončí svoji činnost pro nedostatek financí. Když je dobře, máme tendenci vyhazovat peníze za nicotnosti, místo abychom si spořili na horší časy. Peníze poskytují člověku bezpečné zázemí a nemusí trpět od mozku nepříjemné myšlenky, co se stane když.

Nedostatek entusiasmu

Není-li nadšení, firma se daleko nedostane. Nadšení je hybnou silou všech vůdců. Být pevně přesvědčen o svém cíli je nezbytnou podmínkou úspěchu. Nepouštějte se do věcí, kde nemáte nadšení. Pomalí a neenergičtí lidé jsou předem odsouzeni k zabloudění.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.