10 otázek zralosti pro potkání toho pravého

Přemýšlíte o svém ideálním partnerovi či partnerce? Když je vám nejhůře, utíkáte ze svého vztahu do vysněného?

Pokud ano, pak přesně víte, koho chcete. Máte přesnou představu o vlastnostech svého desítkového partnera. Má všechny ty důležité vlastnosti, které ti předcházející neměli a ten současný vlastně taky ne.

Jak úlevné ponořit se do snů a nechat se unášet krásnými zážitky s tím pravým. Má vše, co jsme nikdy nezažili. Oplývá citem, komunikací, šarmem.

Je sexuální ideál. Zaplatí za nás oběd, vezme nás na příjemnou dovolenou, naslouchá. Být s ním je uvolňující.

Máme všechno promyšleno do posledního detailu. Myšlenky seřazené v hlavě. Zatím ale pouze v hlavě. Od snů k realizaci může být ještě docela dlouhá cesta.

Otestujte si, jak si stojíte:

  1. Chcete partnera, který dobře komunikuje, o všem se s ním můžete bavit? Jste ale i vy tím, kdo dokáže o všem mluvit, umí se plně otevřít, umí sdílet i ty nejhlubší emoce a zážitky?
  2. Chcete partnera, který vás vezme na hezkou dovolenou? Jste i vy tím, kdo na dovolené rád jezdí a umí je pro druhé naplánovat?
  3. Chcete bohatého partnera, a přitom svých financí moc nemáte?
  4. Chcete partnera aktivního, a sami pro strach vyčkáváte na to, co bude?
  5. Chcete partnera, který miluje jídlo? Jste i vy tím, kdo miluje potraviny a rád pro sebe vaří?
  6. Chcete partnera, který je sportovně založený? Jste i vy sportovec a plánujete si sportovní dovolené?
  7. Chcete, aby se vás partner hodně dotýkal? Umíte doteky dávat ve velké míře i vy, anebo se bojíte své city projevit a bojíte se odmítnutí?
  8. Chcete, aby vás partner rád tělesně uspokojoval? Jak na tom ale jste vy? Máte sex rádi, nebojíte se své nahoty? Nemyslíte si, že sex je pouze pro muže?
  9. Toužíte se s partnerem propojovat na intimní zóně? Co si ale myslíte o mužích? Potkal jsem ženu, která byla plná přesvědčení, že ona sama je pouze pro zábavu a sexuální ukojení muže. Její sebehodnota byla nízká. Žila v přesvědčení, že muži jsou sexuální sobci a ona musí pro jejich potěšení podržet.
  10. Chcete si dlouho do noci povídat? Prověřte si, zda jste si už někdy s nějakým mužem (ženou) dlouho povídali. Zda nejde pouze o povídání se stejným pohlavím. Tam to jde většinou mnohem lépe.

Závěrem

Prověřte si své touhy o partnerovi, zda jste osobností, která věci, které chce, sama dělá.

Není možné lákat k sobě skvělého člověka, když sami o sobě posíláme do prostoru nízkopotenciální informace.

Snění o partnerovi je skvělá věc. Tříbí nám mysl a ujasňuje, s kým se nám vyplatí trávit čas. Nezapomeňte ale, že člověk, kterého k sobě sněním vábíte, není bohem. I on má své představy a tužby a chce je naplnit, podobně jako vy.

Pečlivou prací na sobě se vám nestane, že vás láska zastihne nepřipravené.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.