2 metody pro rozpoznání pravého partnera

Kdysi jsem na ulici potkal takový starý pár, bylo jim určitě kolem osmdesátky, ale přesto se tito dva staří lidé vedli za ruce. Rozklepaný dědeček a kulhající babička k sobě měli tak vřelý vztah, až mi při pohledu na ně hrkly slzy do očí. Bylo zjevné, že spolu prožili krásný život. Jak je možné, že jim jejich láska a zájem jeden o druhého vydržely tak dlouho?

Kde se naučili, jak dosáhnout něčeho, čeho většina lidí nikdy nedosáhne?

Mnoha párům není zdaleka ani osmdesát, a přesto se už vzájemně tak odcizili, že si vůbec nejsou vědomi lásky, která je kdysi spojovala. Ale i oni byli kdysi zamilovaní, dělali si jeden druhému překvapení, toužili jeden po druhém, chtěli spolu prožít každou volnou minutu svého času. Kam to všechno podělo?

A právě toto byl důvod, proč jsem se rozhodl podrobit téma vztahů a partnerství hlubšímu zkoumání. Mým záměrem bylo nalézt onu skutečnou moudrost, jak si vybrat toho správného partnera, abychom nemuseli do konce života trpět nepochopením, nemožností vlastní realizace a pocitem, že plamen v našem srdci, který kdysi hořel pro toho druhého, pomalu ale jistě uhasíná. 

Tagy:
Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.