5 věcí, které muži milují na ženách.

Pro dnešní článek jsem se inspiroval příběhy z mé praxe kouče. Čerpal jsem z rozhovorů s některými svými klienty. Sepsal jsem pár postřehů o tom, jak vnímají svůj vztah k ženám. Co se jim na ženách líbí a co na nich milují.

Co muži milují na ženách?

Když tě můžou pozvat na večeři, kterou za tebe zaplatí
Dopřej partnerovi, aby to byl on, kdo za tebe zaplatí večeři, na kterou tě pozval. Nech se rozmazlovat. Dovol partnerovi to potěšení pozvat hezkou ženu na večeři. Poděkuj, ale zároveň přijmi i ty poděkování partnera za tvůj čas. Buď vzácnou. Zasloužíš si to.

Když jsi naplněná v tom, co děláš
Miluj svou práci a nezanechávej nikdy svých zájmů a koníčků. Když budeš mít chuť, stále se vzdělávej a pouštěj se do svých smělých plánů. Je důležité, abys dělala to, co miluješ. Nevzdávej se svých snů.

Když jsi zdravě sebevědomá
Neptej se partnera na to, jestli nejsi moc tlustá. Buď si vědoma své vlastní hodnoty a pracuj stále na svém sebevědomí. Navštěvuj kurzy na posílení své sebelásky, nauč se milovat také sama sebe. Dovol si říct své (láskyplné) NE a bez výčitek se nauč dávat samu sebe na první místo.

Když o sebe pečuješ
Vytahané tepláky a staré košile nejsou vhodným oblečením ani na doma. Pečuj o sebe. Navoň se drahým parfémem klidně i „jen tak“. Dopřej si pro sebe i luxusní krémy a pěny do koupele. Nevynechávej masáže a návštěvu kosmetiky.

Když si necháváš pro sebe svá malá tajemství
Některá malá tajemství není třeba zveřejňovat. Zachovej si svou třináctou komnatu. Neodkrývej zcela své nitro. Nech si stále část svého Já, která patří jen tobě. Budeš tak pro partnera mít své malé tajemství, které ho bude udržovat stále v příjemně napnuté atmosféře.

Co ještě muži milují na ženách?

  • Když víš, že jsi jedinečná a krásná přesně taková, jaká jsi!
  • Přijmi svou jedinečnost.
  • Miluj svou odlišnost.
  • Dopřej si pocit, že jsi nádherná. Ale nečekej na to, až to uslyšíš!
  • Začni s tím pocitem žít hned. Tady a teď.
Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.