Můj partner – test vhodnosti

Volbu partnera na celý život není radno podceňovat. První lásky na střední škole se sice řadí mezi nejintenzivnější prožitky života, často však souvisí s těmi nejbolestivějšími. Není proto divu, že se dnes lidé zajímají o testy lásky.

Chtějí vědět, zda existuje test, který by jim pomohl zjistit, zda právě ten současný partner je tím pravým pro celý život.

Nikdo nechce budovat svůj život s tím, že vše za několik let bude muset bourat. Se špatně zvoleným partnerem se vám to může snadno přihodit. Zničený domov, finanční ztráty, rodinné tragédie, deprese ze soudních řízení a smutné oči dětí, to vše může přinést období, kdy zjistíte, že se k sobě s partnerem nehodíte a začnete se trápit, co a jak budete dělat dále.

Použijte několik následujících testů, které vám na počátku vztahu pomohou otevřít oči. Otestují vaši partnerskou kompatibilitu a odhalí povahové rozdíly, jež by později vyústily v  nepříjemné pocity či prázdnotu.

Partnerovi o testování nic neříkejte. Pouze si v klidu připravte svůj testovací scénář a blok pro zapisování výsledků.Navštivte partnerovy rodiče

Nechte se pozvat na oběd a jděte na návštěvu jako profesionální vyzvědač. Navštívíte prostředí, kde váš partner vyrůstal. Pozorně sledujte vše, co uvidíte. Jak se k sobě rodiče chovají, jak se k nim chová partner, jaký mají domov atd. Uvědomte si, že tito lidé intenzivně působili na vašeho nastávajícího minimálně 15 let, a on je jejich věrnou kopií.

Seznamte se se sourozenci

Sourozenci jsou ze stejného hnízda a mohou vám pomoci uvidět partnera v jiném světle, než vaše zamilované oči. Pozorujte jejich chování a jednání, jejich zájmy a způsoby.

Jděte společně na váš oblíbený film

a pozorujte, jak se partner bude chovat během promítání a jaká debata se rozvine po jeho skončení. Pokud se vám stane, že ucítíte partnerovo opovržení či se partner bude během filmu nudit a pak vám jej zkritizuje či zesměšní, berte to jako výstražné znamení pro nekompatibilitu zájmů či priorit.

Začněte debatu o práci

Každý se rád baví o tom, co dělá. Využijte toho. Vyptejte se partnera na jeho práci, na jeho kolegy, na jeho výsledky a cíle. I zde se dozvíte mnoho o světě svého protějšku. Zda je úspěšný, či negativista. Snílek, či praktik. Pamatujte, během společného života bude váš partner trávit mnoho času v práci, a byla by škoda, pokud by vás jeho činnost nezajímala, či byste zjistili, že se o práci neumíte bavit.

Jeďte na dovolenou

Na dovolené jsme přirození a chceme si odpočinout. Využijte toho a prožijte několik společných okamžiků před tím, než prohlásíte toho svého za vyvoleného. Pozorujte, jaký typ dovolené by mu vyhovoval, kolik je ochoten utratit, na jak dlouho dovolenou plánuje. Dále pak si všímejte, jak se budete během cesty i po příjezdu cítit. Budete mít mnoho času pro sebe. Prožíváte příjemné pocity? Jste stále spolu? Za co partner utrácí? Preferuje raději polehávání, či je aktivní? Máte tendence dělat věci společně, či odděleně atd. Dovolená je dobrým prostředím pro odhalení nekompatibilit.

Přizvěte partnera ke své zálibě

Domluvte se s partnerem, aby se k vám přidal, když se budete zabývat svým hlavním zájmem, a sledujte, jak jej bude prožívat a jak se k vám během činnosti bude chovat. Vznikne následně příjemná diskuse, nebo vyjádří odsouzení či nezájem?

Domluvte se na společném bydlení alespoň na 3 měsíce

Být spolu ráno i večer, to je ono. Spatřit partnera ihned po procitnutí, vidět, jak vstává, jak se chová v koupelně, jak často se sprchuje a jak si ukládá věci. Společné bydlení je oknem do společné budoucnosti. Odhalíte věci, o kterých nemáte ani tušení, které však později uvidíte denně. Na rande chodí většina lidí v co nejlepším stavu. Doma pak odhalíte jejich pravou tvář.

Více: 7 metod pro rozpoznání životního partnera

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.