Jak na cíl ve dvou krocích

Ptáte se, jaké to jsou dva nejdůležitější kroky k dosažení vašeho cíle? A jak je možné, že jen dva kroky jsou nejdůležitější?

Z mé praxe kouče vím, že každý z nás má svůj velký sen – cíl: auto, partnerku, partnera, práci, peníze, dovolenou, velký dům – jakýkoliv sen. Různě velký nebo drahý.

Je pro vás těžké dosáhnout vašeho snu – cíle? Ale proč? Protože nevíte, jak si sen splnit? Nebo se obáváte, co bude, až se vám splní? Splnění velkého snu – cíle dokonce někoho i děsí. O čem budu potom snít? A to, co si přeji, je pro mě velké sousto. Na to nemám. To nedám. To se mi nemůže splnit. To jsou takové „krásné“ myšlenky, co mozek posílá. To jsou pochybnosti, že? To je nedůvěra ve vlastní schopnosti.

Takže jak na to? Jednoduše!

Nehledejte komplikace a výmluvy proč ne!

Krok č. 1 – stanovím si svůj cíl

Stanovím si svůj cíl. Stanovím si co nejpřesněji svůj cíl. Věřím si, že tohoto cíle dosáhnu. Věřím si na 100 %. Nemám ani 0,0001 % pochybností. Když si představuji, jak jsem si sen splnil, cítím se úžasně (pro zasvěcené na 10). Ta představa splněného snu mi dává křídla, spoustu energie, úsměv na tváři.

Krok č. 2 – udělám první krok k dosažení cíle

Když vím, co chci. Konstruktivně si řeknu, co vše dnes a právě v tuto chvíli mohu udělat pro splnění svého snu. A udělám tu věc – udělám ten první krok.

Ve chvíli, kdy uděláte první krok, naprosto jasně uvidíte druhý a na druhém kroku třetí a tak dále – až dojdete k cíli.

Takže sněte, plánujte, stanovujte si cíle a udělejte první krok! Hodně štěstí na vaší cestě.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.