Již dnes můžeme mít, co chceme

Již dnes v životě můžeme mít, co chceme a po čem toužíme. Že to nemáme spočívá v tom, že danou věc chceme vlastnit. Na tomto světě ale nemůžeme nic skutečně vlastnit. Nic jsme si sem nepřinesli a nic si ani nemůžeme odnést. Přišli jsme nazí a nazí opět odejdeme. Na tomto světě je všeho dost a po čem toužíme, už zde dávno existuje. To, že ještě nemám předmět své touhy je jenom proto, že si myslím, že danou věc, či osobu bych měl vlastnit jenom pro sebe.

Jak na svět přijdeme, tak také odejdeme

Tento svět je však jedna velká půjčovna. Přišli jsme sem a již od narození si věci propůjčujeme pro svůj život a pak je zase vracíme do oběhu pro jiné.

Nemůžeme vlastnit partnera, auto, dům, peníze, počasí, dovolené. Nic z toho nám nepatří a když si myslíme, že nám něco z toho patří, není tomu tak. Během sekundy můžeme o všechno přijít a nemít nic.

Změňte pohled na svůj život

Podívejme se na svůj život jinak. Vše, co chceme, je již všude kolem nás. Jenom to nebudeme chtít vlastnit. Na všechny své touhy máme nárok, jinak bychom se nenarodili.

Toužíte po partnerovi podle svých představ? Nádhera, kolem vás je jich mnoho. Toužíte po více penězích? Nádhera, kolem vás je jich mnoho. Chce lepší zdraví a práci? Nádhera, kolem vás jsou mnohé možnosti, jak jich dosáhnout.

Všechny naše touhy jsou úžasné a máme je proto, aby svět kolem nás byl hezčí. Svět nesplněných tužeb je pochmurný a nikomu nic užitečného nepřinese.

Sepište si vaše potřeby a touhy

Pokud si ve své mysli dokážete představit předmět své touhy, pak máte i dost sil jej dosáhnout a užívat si jej.

Jak na to? Sepište si své potřeby a touhy. Nyní se přepněte do stavu, kdy věc nebudete chtít vlastnit, ale pouze si jí půjčíte do svého života. Půjdete do celosvětové půjčovny, kde je všechno, a řeknete: „Dnes si pro svůj život půjčuji to a to“.

A nyní to důležité: Jakmile si věc půjčíte, budete o ní přemýšlet, jakoby jste ji již měli, či využívali a nepřijmete nic, co by plně neodpovídalo prvotní představě, se kterou jste do půjčovny šli.

Kdo chce vědět více přijďte na můj seminář Jak odhalit své Emoční rovnice, který se právě tohoto tématu, jak získat vše, co chci, bude týkat.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.