Jak naspořit dětem milion?

Stále je mi záhadou, že za celou existenci lidí na Zemi stále existuje chudoba. Jen si zkuste představit zemědělce, který zaseje jedno semeno ječmene a za sezónu mu jich vyroste sto nových. Vezme těchto sto a zaseje a opět mu vyroste dalších 100×100 nových a tak stále dokola. Příroda je takto organizována, že vše, pokud je dobře spravováno, se stále množí.

Jak je tedy možné, že lidé se stále potýkají s chudobou? Jednak proto, že historie je plná chamtivců a závisti. Lidí, kteří nebrali v potaz blaho jiných, ale jenom to své. Války, zlodějny, podvody a církevní machinace. Celá historie je plná ničení všeho dobrého, co naše Země přináší.

Krátkodobé řešení není řešení

Lidé mají tolik problémů sami se sebou, že hledají pouze krátkodobá řešení a již nemají dostatek kapacity myslet dlouhodoběji. Díky tomu mladí lidé dnes jdou do života a první, s čím se musí potýkat, je bydlení. Jak by bylo příjemné, kdyby se nemuseli hned na pokraji své životní dráhy zadlužit pro střechu nad hlavou, ale přijmout promyšlený dar od svých rodičů a vložit jej do své nemovitosti.

TIP: Přečtěte si mou knihu Emoční rovnice.

Je to totiž právě ten odporný a zotročující dluh, který nutí mladé, aby dělali práci, kterou nemají rádi a poslouchali přitroublého šéfa, který jim často nesahá ani po kotníky. Hned od začátku se stávají otroky svého životního stylu, aby po doplacení své hypotéky měli zastaralý byt. Do něj si kdysi přivedli své potomky, ale aby je mohli živit a nepršelo jim do postýlky, museli celý kus života dřít často za průměrnou mzdu a to ještě se strachem, že i o to průměrné přijdou.

V 18 letech svůj milion

Jak je možné, že mnozí rodiče za celý svůj životní běh a dřinu nenaspořili tolik, aby mohli svým potomkům dát pro jejich život alespoň na bydlení? Utratili totiž vše, co vydělali, pro své záležitosti a pak svá ptáčata vypustí s prázdným měšcem. Ať jejich slova zní jakkoliv zbožně a nadneseně, ať zpívají jakoukoliv hezkou písničku o svých bohulibých aktivitách a celoživotních snahách pro své děti, výsledek vždy bude mluvit za své.

TIP: Přečtěte si mou knihu Partnerský manuál.

Co se tedy dá dělat, abyste svým potomkům spíš nezavařili život? Odkládat jim již od narození určitou částku. Přináším přehled částek a úroků, aby vaši potomci v 18 měli svůj milion.

Pravidelné měsíční úložky v korunách

Akciový fond 2300 …8%
Spořící životní pojištění 3150 …6%
Stavební spoření 3600 …2%
Spořící účet v bance 3900 …2%
Spořící životní pojištění 4600 …2,5%

Jednorázové vložení v den narození dítěte v korunách

Prémiový klad 350000 …6%
Termínovaný vklad 590000 …3%

Vím, že to vyžaduje velkou odvahu, jak během zakládání závazku spořit, tak i během života, abyste v době krize na naspořené peníze nesáhli. Stojí to však za to a vaši potomci vám budou jednou vděčni.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.