Nejčastější slabá místa v komunikaci s partnerem

Dovolte mi vtíravou otázku do vašeho soukromí: Jak často se vám stává, že komunikace s partnerem skončí na mrtvém bodě? Zjistil jsem, že za mrtvé body mohou hlavně díry v komunikaci způsobené nevyřešenými slabými místy a hlavně zraněními z rodiny či dřívějších vztahů.

Slabá místa chápejte jako obranu proti dalšímu zranění. Hlava člověka je nastavena tak, že svého majitele prostě chrání od dalšího nepříjemného.
Je potřeba slabá místa uzdravit naučením se komunikačních a vztahových pravidel.

Dojde-li k výskytu některého z níže vyjmenovaných slabých míst, zastavte komunikaci a popovídejte si, proč se slabé místo vyskytlo.
Samozřejmě k tomu, abyste mohli na svém vztahu takto detailněji pracovat, potřebujete si nejprve udělat test kompatibility svého vztahu. S partnerem, který nechápe podstatu komunikace, nemá cenu jít hlouběji do vztahového umění.

Slabé místo 1 – Odcházení od tématu
Slabé místo 2 – Mlžení
Slabé místo 3 – Poukazování na chyby druhého
Slabé místo 4 – Poukazování na svá minulá zranění
Slabé místo 5 – Odcházení mimo místnost
Slabé místo 6 – Navozování dalších nesouvisejících témat
Slabé místo 7 – Nedodržování minule stanovených dohod

Jsou-li slabá místa tak veliká, že se partnerovi nepodaří naučit se je odblokovat, brání rozvoji vašeho vztahu. Nebojte se ze vztahu odejít. Můžete mrhat svou energií zbytečně.

Není jediná hvězda na nebi. Lidí je dost a pryč jsou ty doby, kdy jsme se museli zavázat až za hrob, že budeme s jedním člověkem.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.