Pomůže vám kouč dosáhnout spokojenosti?

Lidé se přirozeně zaměřují na to, aby získali, po čem touží. Nezřídka jsou ochotni zaplatit velké peníze za auto, značkové oblečení a spotřební zboží všeho druhu. Rovněž investice do fyzické krásy je v popředí zájmu mnohých. Na tom není nic špatného, jen se ukazuje, že člověka tyto věci málokdy učiní dlouhodobě spokojeným.

Co je to vlastně spokojenost?

Je to dobrý pocit, nálada, pozitivní emoce – tedy záležitosti mozku.

Zamysleli jste se někdy nad tím, jestli se nějak věnujete tomu nejdůležitějšímu zdroji všeho, co cítíte a zažíváte? Duševní kondice je totiž stejně důležitá jako fyzická. Cest k dosažení spokojenosti je mnoho. Někoho plně uspokojuje, když pomáhá ostatním, někdo je šťastný s rodinou a další, když je sám. Příroda, sport, koníčky, zážitky s přáteli – to vše krátkodobě nabíjí pozitivní energií. Pro mnohé je klíčem k trvalé spokojenosti naplnění vlastních tužeb a dobrý pocit ve čtyřech oblastech – v oblasti zdraví, vztahů, financí a profese.

TIP: Přečtěte si mou knihu Emoční rovnice.

Co tedy dělat, když se dlouhodobě nedaří?

Život je o pohybu a změnách. Některé změny vítáme a některé bojkotujeme. Někdy se přizpůsobíme situaci či lidem v okolí a někdy vyžadujeme, aby se přizpůsobili nám. Přitom si nejsme jisti, zda to děláme správně. Nikdo nám nedal návod na život, základ jsme získali v dětství a dospívání a pak celý život zkoušíme, co a jak vlastně funguje. Každý z nás určitě zažil střídavé období úspěchu a neúspěchu. Učíme se, vyvíjíme a snažíme se něčeho dosáhnout. Jak opojný je pocit, když se nám něco povede. Ale často věci nejsou takové, jaké chceme, a my nechápeme proč.

Možná si teď říkáte, že jste zkusili všechno možné a nefunguje to. Někdy nejsme sami schopni najít klíč k řešení, protože to není záležitost inteligence či vůle, ale jednoduše proto, že myslíme a chováme se podle určitých programů. Ty nám často škodí, aniž si to uvědomujeme, a není v našich silách je zcela všechny rozpoznat a objevit.

Jednou z možností je nebát se nechat si pomoci od někoho, kdo je zcela objektivní a vaše problémy vidí z jiného úhlu pohledu. Kouč vám pomůže pochopit souvislosti a uvědomit si, jaké programy vás omezují. Metoda emočních rovnic je srozumitelná a překvapivě jednoduchá. Pracovat se dá s jakýmkoli problémem, který vás trápí. Důležité je, abyste sami chtěli.

TIP: Přečtěte si mou knihu Partnerský manuál.

Kouč za vás nic nevyřeší, ale pomůže vám zbavit se „mentálního balastu.“
Pak teprve budete dostatečně silní a odhodlaní směrovat svůj život tak, abyste se měli a cítili dobře.

Vyberte si vašeho kouče a dosáhněte pocitu spokojenosti. 

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.