Zbavte se závislosti na druhých lidech. Omezuje vás

Jakákoliv závislost, kterou máme, je špatná. A pokud máme vypěstovanou závislost na druhých lidech, pak je třeba se jí co nejdříve zbavit. Po odstranění konečně získáme potřebnou svobodu. Přestane nás omezovat v tom, co děláme, ať je to cokoliv. Proč?

„Závislý člověk pouze získal něco,
co potřebuje a sám si to nedokáže dát.“

Určitě to znáte. Zamilujete se, vztah je ze začátku úžasný, klape vám i po několika měsících, takže se rozhodnete spolu trávit co nejvíce času. Začnete spolu bydlet. Najednou vidíte, že se hádáte častěji než dříve. Vztah vám přestává fungovat. Jak je to možné? Jednoduše. Jste na sobě závislí. A přestáváte i dělat činnosti kvůli sobě.

Necítíte se sami se sebou dobře? Zbystřete!

A pak to přijde – rozchod. Co teď? Jedna strana možná zůstává v daném bytě, druhá odchází. Pokud měli závislost vypěstovanou oba, pak se cítí stejně. Najednou nejsou úplní. Cítí, že jedna polovina z nich odešla. A mají pravdu, protože závislost na druhé osobě způsobuje, že se sami necítíte dobře. Sníží se vám energie, do činností, které jinak děláte rádi, se vám nechce.

„Závislost na partnerovi je stejně vážná jako závislost na drogách.
Dokud se jí nezbavíte, potřebujete další dávku.“

V práci se vám může přestat dařit. Doma nemáte na nic náladu. Z osoby, která sršela sebevědomím a energií, se stala téměř troska bez životního elánu. A to jenom z jednoho důvodu – kvůli závislosti jí to dodávala druhá osoba. Právě kvůli tomu existují vztahy, kdy se partneři pořád rozcházejí a znovu spolu začínají. Nedokážou spolu být, ale nemohou být ani bez sebe. Není mezi nimi láska, ale pouhá závislost, a to velice silná.

Odstraněním závislosti získáte sami sebe v plné síle

Co se stane po přeseknutí takové vazby? Doslova zázrak. Ať již po svém boku někoho mít budete, či nikoliv, budete stále ta stejná energická osoba se silnou osobností, sebevědomím, sebejistotou a chutí do života. V případě delšího odloučení od partnera nepocítíte něčeho nedostatek, nezmění se vaše nálady. A především nebudete vzájemně odebírat tomu druhému svobodu a mít důvody žárlit či nedůvěřovat!

TIP: Přečtěte si mou knihu Emoční rovnice.

Bez závislosti dopřejete svobodu svému partnerovi, aniž byste pociťovali jakékoliv obavy. Zbavíte se totiž strachu, že o svůj protějšek přijdete. Strach je vyvoláván potřebou mít druhého u sebe, vlastnit ho. Zmizí obavy, že o lásku přijdete. Budete mu tak více důvěřovat, dávat bezpodmínečnou lásku a svobodu. Pokud k tomu přidáme kvalitní komunikaci, získáme základní pilíře dobrého vztahu.

Nemusíte chodit na odvykačku, stačí zapracovat na své hlavě

Odstraňte svou závislost na druhých lidech. Právě kvůli ní můžete o dobrý vztah přijít. Jak na to? Zjistěte, proč závislost vzniká. Co vám druhá osoba dává? Je to totiž něco, co nemáte nebo si sami sobě nedokážete dát. Jakmile získáte své špatné Emoční rovnice, zapracujte na jejich otočení. Přeprogramujte svůj mozek k obrazu svému a zbavte se veškerého omezení!

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.