Část 3. Jak si najít tu nejlepší práci

Zeptala jsem se za vás kompetentních osob a udělala malý průzkum,
co oceňují zaměstnavatelé, kteří pravidelně přijímají do svých týmů nové kolegy a zaměstnance. Profesionálové, kteří jsou ve svých oborech uznávaní a cenění.

Oslovila jsem 7 manažerů:

  1. Obchodní ředitel, velká výrobní firma zaměřená na export
  2. Ředitel společnosti, služby pro veřejnost – doprava
  3. Manažer společnosti, služby pro veřejnost – finanční skupina
  4. Ředitel velkého luxusního hotelu, služby pro veřejnost
  5. Obchodní ředitelka, služby pro veřejnost – lázeňství
  6. Personální ředitelka, velká nadnárodní společnost
  7. Obchodní ředitel, velká obchodní společnost zaměřená na dovoz a prodej

Tabulka, co oceňují zaměstnavatelé /můj malý průzkum/:

Na co se zeptat a co si se zaměstnavatelem ujasnit ještě před nástupem do nové práce

Ať vám není jasné cokoliv – pracovní doba, kde budete pracovat, jakou budete mít výplatu, jaké benefity vám společnost nabízí, co přesně bude vaší náplní práce, jakou odpovědnost budete mít aj., vždy se zeptejte. Znám případy, kdy lidé nastoupili do zaměstnání a zjistili, že se zapomněli anebo styděli zeptat. Při podpisu pracovní smlouvy nebo krátce po něm zjistili, že toto nechtějí a že jim to vadí natolik, že novou práci opustili. Je to zbytečné jak pro Vás – hledat si opět novou práci, tak i pro zaměstnavatele – hledat nového zaměstnance. Pokud se vám stává, že pro spoustu informací zapomenete na některé své otázky, sepište si vše, na co se chcete zeptat, ujasněte si vše, a to ještě před konečným vyjádřením, že tu práci berete a do zaměstnání nastoupíte.

A co vám řeknu závěrem? Když nějakou práci budete chtít a budete pro ni nadšeni, dříve nebo později ji získáte! Musíte vědět, co chcete, pracovat sám na sobě a nebát se za tím jít!

Držím pěsti a mnoho štěstí.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.