Trápíte se nad svými výsledky?

Snad nejbolestivější je pohled na vlastní život, který jsme kdysi chtěli žít podle svých představ a snů, a přitom jsme se v něm dostali úplně někam jinam. Jako mladý má člověk mnoho snů a předsevzetí, hledí kurážně před sebe a vůbec si nepřipouští, že by jeho život neměl být úspěšný. Setkávám se s tímto postojem denně. Na jedné straně vidím mnoho mladých, kteří si radostně vykračují kupředu k novým zítřkům, a na druhé straně vidím ty o něco starší, jejichž životní optimismus se rozplynul. Místo pochval sklízejí sami od sebe bolestivé výčitky a nepříznivé hodnocení svého životního díla.

Dlouho dobu jsem nedovedl pochopit, jak je to možné, že ty krásně vymalované sny mohou zůstat nenaplněné. Nedovedl jsem pochopit, že ani upřímná touha a úsilí nemusí ještě vést k vytouženým cílům. Kladl jsem si otázku, jak je to možné, že tolik dobrých představ skončí bolestí a sebeobviňováním z neschopnosti a neúspěchu.

Můžete se pochválit za posledních 40 let?

Jen málokdo může ve čtyřiceti hledět na svoji minulost a pochválit se za dobře vykonanou práci ve všech 4 oblastech. Nedalo mi to spát a přes 20 let jsem zkoumal, jak se postavit životu čelem a jak najít jasně dokazatelnou zákonitost, jejímž aplikováním by všichni bez rozdílu mohli prožívat štěstí a úspěch.

Nasloucháním stovkám životních příběhů mi začalo být postupně jasné, že za tím, co lidé v životě prožívají, není osud či vůle nějaké nadpřirozené síly, jenž podle tajemného rozvrhu uděluje někomu štěstí a jinému ne. Že ani v modlitbách či v odříkávání pozitivně laděných formulek není cesta. Nic z toho nefunguje spolehlivě pro všechny tak, aby jim to zaručilo dlouhodobé štěstí s klidem v duši.

Všichni si dokazujeme své vlastní pravdy

Vše se dle mých průzkumů a pozorování toho, co mi lidé říkají a co v jejich životě jasně vidím, má jinak, leč to lidé po celá staletí neviděli.

Všichni si totiž dokazujeme své vlastní pravdy, které máme zapsané ve své mysli, ale 80% z nich si nejsme schopni uvědomit.

Projevem tohoto zákona se nám v životě zobrazují různí lidé, události a stavy, se kterými nemusíme být spokojeni. Nepoučenému pak nezbývá nic jiného, než si na tyto své události stěžovat, utíkat do minulosti do svých tehdejších snů a radovat se alespoň tam. Tak vznikají bolestivá srovnání a pocity viny a méněcennosti, že jsme doposud nebyli schopni prokázat své kvality a zhmotnit své představy o partnerovi, práci, postavě, zdraví a penězích.

Pojďte společně do změny

Takže pokud jste nespokojeni s tím, co jste si doposavad vytvořili, přijměte následující pokyny:

  1. Okamžitě si přestaňte na své situace stěžovat
  2. Uvědomte si, že se vám jen zrcadlí to, co máte v hlavě zapsané od počátku života
  3. Přestaňte se obviňovat za své neúspěchy. V době, kdy jste je vytvářeli, jste si byli jisti, že děláte to nejlepší pro sebe i pro své okolí.
  4. Vložte svoji minulost, ať už byla jakákoliv, do sklenice a zavařte ji. Stejně ji již nezměníte, ani při vyvinutí veškerého úsilí.
  5. Rozhodněte se pro odhalení obsahu sedícího ve vaší hlavě s pomocí profesionála na Emoční rovnice.
  6. Rozhodněte se, že si ze svého života uděláte ráj, ať to trvá jakkoliv dlouho.

Jedině tak si zajistíte pohodovou budoucnost a přestanete se trápit nad svými dobrovolně vyprodukovanými výsledky.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.