Jak o partnerovi získat informace, které vám určitě neřekne!

Neexistuje nic víc demotivujícího než po dlouhých a úmorných měsících zjistit, že máte vedle sebe člověka, se kterým vlastně nechcete vůbec žít – V následujících řádcích se dozvíte, na jaké oblasti partnerova života se podívat a získat tak informace nad zlato.

Podívejte se detailněji na jeho vztah s rodiči

Jaký vztah má partner s rodiči je pro váš budoucí vztah dost zásadní. Rodiče byli a jsou jeho primární autorita. Pokud vám partner řekne, že s tátou už nemluvil x let a nehodlá to napravit, tak je zde dost velká pravděpodobnost, že komunikace ve vašem pozdějším vztahu bude váznout.

Primární autoritou rozumíme osobu, jež poskytuje/poskytovala dítěti jídlo, domov a výchovu.

Cenné informace taky dostanete, když se podíváte na žhavost vztahu jeho rodičů. Nechte se pozvat na oběd a buďte pozorovatel. Jeho matka a otec, jakožto stvořitelé vašeho partnera mu předali každý půlku sebe.  V dětství se právě od nich učil milovat, odpouštět, řešit konflikty, komunikovat, naslouchat a spoustu dalšího. Prakticky všechno!

Pokud je jeho otec temperamentní a matka uzavřená, tak partner se podvědomě bude snažit dostat vztah s Vámi do stejných kolejí – protože to je ten vztah, který zná a ve kterém vyrůstal.

Má se váš partner rád?

Stokrát opakovaná věc a tisíckrát důležitější než si myslíme. Pokud partner neumí mít rád sám sebe, tak jak má potom milovat vás?

Jsou rány z předchozího vztahu dočista vyléčeny?

Když se zeptáte na vztah s jeho bývalou partnerkou a dostane se vám jen spousta hanlivých slov, jaká to byla mrcha, pak zde určitě není něco v pořádku. Pokud partner pociťuje zášť vůči své ex, tak částí své mysli je stále zaseknutý v minulosti a nežije přítomností. Je tam rána, která není zaléčená. Dříve či později se to nepříznivým způsobem projeví ve vašem vztahu. V horším případě můžete být záplata pro jeho zlomené srdíčko!

Jaké je okolí partnera?

Za zmínku stojí jeho okolí. Podívejte se, s jakými lidmi se stýká. O čem se baví? Jaký je jejich druh zábavy? Jeho nejlepší kamarád vám toho taky řekne dost o samotném partnerovi. Jelikož jsou „nejlepší kamarádi“, jejich emoční nastavení bude dosti podobné – mají 75% emočních vzorců stejných. Určitě znáte případ, kdy se pár rozešel a jeden začal chodit s nejlepším kamarádem druhého.

Zhodnoťte jeho zdravotní stav

Když se podíváte na zdravotní stav kohokoliv, tak máte přehled o jeho hluboce zakořeněných problémech. Ten, kdo je chronicky nemocný, v sobě má problém, který je potlačovaný a dlouho neřešený!

Když už má někdo závažnější onemocnění tak za to nemůže osud nebo smůla, ale opět nastavení v hlavě. Nemoc je zakódovaný vzkaz od mozku: „Řeš mě, už je to akutní!“ Osobně bych vám doporučil se „sobecky“ stranit od takových partnerů. Pokud chcete někomu pomoct, ukažte mu cestu osobního rozvoje anebo přispějte na charitu. Vy chcete přece láskyplný vztah, nebo ne?

Práce a peníze

Pokud má partner dluhy, je dlouhodobě nezaměstnaný a nic pro to nedělá, tak je to taktéž velký problém pro vztah. Extrémní opak – workoholismus je stejně velký jed. Workoholici mají skvělý kvadrant práce a spoustu peněz, ale práce je záplata na jejich problémy. Nejčastěji ty vztahové. K čemu hodně peněz, aut a baráků, když partnera vidíte jeden den v týdnu?

Když vám partner řekne, že práce je jeho koníček a pracuje 6 hodin denně, tak mu dejte velké plus!

Závěrem

Výběr toho správného partnera není složitá věc, ale chce to zdravý přístup k věci. Nenechte se obelhat růžovými brýlemi zamilovanosti, protože ty časem opadnou a přijde tvrdá realita.

Zde jsem Vám poskytl návod, na jaké části partnerova života se zaměřit a získat tak z lehko dostupných zdrojů informační jackpot. Pokud při posuzování dat, která získáte, zachováte zdravý rozum a individuální posuzování, uděláte tak velice prospěšnou věc při volbě svého partnera!

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.