Čemu dávají muži přednost?

Průzkumy se nadají oklamat

Kdybych to tvrdil jenom já sám za sebe, styděl bych se za to. Tato věta však pochází z průzkumů mezi nezadanými muži. Každý muž má sice o své partnerce své specifické představy, ale v těchto se shodne většina z nich. Ideální žena je podle studie skvělou milenkou a má neustále chuť na sex.

K tomu navíc ráda hodně jí a přitom je hubená. Dovede vydělávat dost peněz, je přitom ráda stále doma a umí se kvalitně postarat o potomky.

Na druhou stranu existuje jiný průzkum mezi ženami, který se dopracoval k závěru, že ženy považují u mužů za nejlepší lákadla moc, peníze a inteligenci.

Na těchto dvou průzkumech, když je hezky dáme vedle sebe, vidíme nádherně obrovské rozdíly, panující u obou pohlaví. Muži si rádi posouloží a napapají bříška, ženy naopak vyhlížejí zajištěnost rodu, oporu a inteligenci vedoucí k prosazování odvážných postojů.

Hlava obou pohlaví má podobná nastavení

Uvědomme si, že mozek je nastaven tak, že produkuje pozitivní emoce na věci, které jsou pro člověka v daný okamžik důležité. Pokud je ale řádně nekultivujeme, mohou zůstat celý život v základním (zvířecím) módu. Pak jen těžko bude docházet k prolínání potřeb mužů a žen.

TIP: Jaký je váš sexuální barometr? Naučte se jak ho definovat, měřit a zvyšovat tak pohodlí ve vašem vztahu s partnerem. Více informací najdete v mé knize Partnerský manuál zde.

Podle průzkumů hledají obě pohlaví úplně něco jiného. Proto doporučuji:

Muži – oprostěte se od svých živelných pudů. Je zapotřebí, abyste osobnostně trochu povyrostli a opustili své maminkáčství. Udělejte ze sebe důvěryhodné jedince, ovládající své emoce, schopné zajišťovat své blízké nejen financemi, ale i láskou a pohodou. Oprostěte se alespoň někdy od svých sexuálních pudů a pohleďte na svět i očima žen. Naučte se více naslouchat a vypínat logiku.

Ženy – nechtějte jenom bohatství a slávu, ale i zdravé vnitřní postoje a motivy. Samo bohatství a moc vám nedá dostatek lásky a náklonnosti. Budete mít sice plné peněženky, ale prázdnou duši.

Oboum pohlavím – Přečíst si mou knihu Partnerský manuál, kterou nejenom já považuji za jakousi bibli našich vztahů.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.