Jak si udělat s partnerem doma hezký večer?

Vzácné chvíle doma s partnerem utužují náš vztah. Co můžeme udělat pro to, abychom si je ozvláštnili a nedospěli tak k nudným stereotypním večerům?

Vypínej televizi včas.

Není nic horšího než si zvyknout na celovečerní sledování televize. Jistě není nic špatného na tom, podívat se občas na zajímavý film nebo pořad. Pokud se však spolehneme pouze a jen na večerní posedávání u televize, měli bychom mít na paměti, že se vždy jedná jen o pasivní zábavu, která nerozvíjí společné sdílení.

Udělejte si masáž

Zkus připravit pro partnerku jako překvapení domácí masáž chodidel třeba s krémem z thajských bylin nebo kokosového másla. Není to nic složitého, a pokud budeš provádět masáž s pomocí své intuice, lehce a hřejivě, nemusíš se bát, že tím partnerce ublížíš. Masáž chodidel je ideální začít koupelí nohou. Chodidla po ní zabal do měkkého ručníku, masáž pak bude ještě intenzivnější a příjemnější.

Vytvořte si doma příjemnou atmosféru.

Nakup nové polštářky, svíčky a aromatické oleje. Hezké prostředí útulného a voňavého domova ve vás podnítí pocit harmonie a pohody.

Každý večer není třeba vypít alespoň lahev vína.

Zkus nahradit pravidelné večerní popíjení alkoholu společnou ochutnávkou bylinkových čajů. Obzvlášť vhodné na večer jsou čaje, které obsahují bylinky pro uklidnění mysli a odbourání stresu a které nám tak mohou udělat hezkou tečku za naším dnem.

Zkuste si doma udělat „párovou terapii“ ve vaně.

Je to jednoduché a zábavné. Před lázní rozmísti všude po koupelně lístečky květů růží. A to včetně napuštěné vany, do které si s partnerem vlezete společně. Každý z vás teď má za úkol vzpomenout si na tři nejkrásnější zážitky, které vás za dobu vašeho vztahu potkaly. Připomenutí si hezkých společných chvil vám pomůže uvědomit si to, že váš vztah je tím nejvzácnějším.

Společně si čtěte.

Vyberte si knihu, která vás oba zajímá, a před spaním se střídejte v jejím hlasitém čtení. Jeden čte, druhý poslouchá a naopak. Nejenom že si spolu můžete po čtení ještě vyprávět to, co cítíte z přečteného příběhu, ale zároveň budete společným čtením posilovat pocit skutečného přátelství.

O sexuálních technikách se v dnešním článku nic nedovíte. Je to téma, které si necháme zase na příště. Pokud však toužíte se svým partnerem začít pracovat i na této důležité oblasti, můžete si zkusit navzájem sdělit své hodnoty z tzv. sexuálního barometru.

A na závěr uvádím malou meditativní afirmaci, kterou jsem připravila. Můžete si ji říkat večer před spaním:

„Jsem vděčná za náš vztah, za lásku a souznění, které prochází naším životem. Náš vztah je plný radosti a krásy. Oba se cítíme tak, jako kdybychom byli malými dětmi, které svou lásku dávají i přijímají bezpodmínečně. Jsem šťastná a miluji tě.“

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.