Co dělat, pokud jsem nechtěný?

Nikdo z nás neměl šanci si vybrat své rodiče. Byli jsme přiděleni bez možnosti volby a tak se někdo narodil do rodiny krále a jiný kriminálníkům. Jako nevinní jsme přišli na tento svět bez možnosti ovlivnit svůj budoucí život a nezbývá nám nic jiného, než se smířit s rozdanými kartami a naučit se s nimi hrát.

Rozdělovník štěstí ani osudu neexistuje.

Někteří tvrdí, že jsme si v minulém životě vybrali, ke komu do rodiny půjdeme, abychom se něčemu dalšímu naučili. Pokud by toto byla pravda, již by lidstvo za ty tisíce let přerozdělování a výběrů muselo pochopit, jak se žije a již žít v pohodě. To se ale neděje a na světě se rodí nová a nová zvěrstva.

Na někoho se rodiče těší, až se narodí a jiný se stane ihned po početí postrachem. Nechtěné děti jsou produktem náhodného sexu či nefunkčního vztahu a jejich životní dráha, pokud přežijí a nestanou se obětí potratu, je již předem nalinkována. Narodí se s nálepkou “Nežádoucí”.

Mozek se učí již s vytvořením první neuronové buňky 42. den po početí. Již od této doby se tělíčko maličkého sytí matčinými negativními emocemi “Jsi vetřelec”, “Jsi navíc”, “To se nemělo stát”, “Lepší by bylo, kdybych nebyl”, “Nejsem milován”, “Jsem chyba”. S těmito emočními programy novorozence nic příjemného v životě nečeká.

Jak poznáte, že jste nechtění?

  • Máte pocit, že se vám nedaří
  • Máte pocit, že vás nikdo nemá rád
  • Máte pocit, že pracujete nadarmo
  • Máte pocit, že nad vámi ostatní mají převahu
  • Máte pocit, že se vám nedaří navázat partnerský vztah
  • Máte pocit, že jste v opovržení

Síla emočních programů je podobná síle gravitace. Nemůžete ji změnit a nemůžete se tvářit, že neexistuje. Projevuje se a vy s její existencí buď budete počítat nebo vás převálcuje. Jakmile se vám emoční program dostane do hlavy, vždy budete těmi, kteří si jeho plody budete muset pouze vy sami sníst.

Dnes mohu s klidem přiznat, že bez odhalení těchto programů by můj život skončil v troskách. I když jsem se intenzívně snažil, má práce byla neustále válcována neúspěchy a i když jsem se snažil vydávat lásku, nevracela se mi zpět.

Jak se zbavit puncu nechtěnosti?

Je pouze jedna jediná cesta. Vytahat z hlavy Emoční rovnice, jenž si mozek zapsal již v době, kdy jste byli v bříšku. Jedině tak se mozek ozdraví od destrukcí a budete moci žít plný život, jako ti, kteří byli chtění a matkou od začátku milováni.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.