Naučte se prorokovat svoji vlastní budoucnost

Lidé navštěvují vědmy a proroky, aby se dozvěděli, co se jim stane. Přitom celý proces pracuje obráceně. Máme chodit sami za sebou a správně mluvit. Jsme osobní proroci. Jak říkáme, tak se nám děje.

Řeknu-li „bude špatný den“, tak bude. Řeknu-li „vždy zvítězím“, zvítězím. Jde o to, abychom svá proroctví neupravovali podle situací. Není-li zrovna po mém a den mi přináší špatné myšlenky a situace, je potřeba z proroctví nepolevovat a držet se jednou vyřčeného a říkat stále stejné dokola.

Jsme pro sebe těmi nejlepšími proroky. Nikdo není tak vysoko, aby nám řekl, co se nám stane, pokud si to sami sobě nevyprorokujeme.

Do života chodí různé situace a mnozí tvrdí, že jde o zkoušky. Žádné zkoušky nejsou a není ani zkušební komise. Není, kdo by nás zkoušel. To pouze my sami sebe překvapujeme tím, co jsme si sami vytvořili.

Vytváříme situace podle dvou aspektů:

  1. Jaký návod nosíme v hlavě z dětství
  2. Jak o sobě a situacích mluvíme

Návod v hlavě si neseme z rodin, kde jsme vyrůstali, a způsob mluvy se můžeme naučit.

Tak například: Můžeme se ocitnout v nepříjemné situaci doma se svým partnerem. Tuto situaci jsme si vytvořili sami, podle návodu ve své hlavě. Vyvolili jsme si partnera a s ním se dostáváme do různých stavů mysli. Jak ale o těchto situacích mluvíme, je už na nás. Můžeme nadávat a negativně smýšlet, anebo si prorokovat svoji novou budoucnost. Proroctví může vypadat třeba takto: „Vždy budu žít hezký rodinný život. Toto mě nerozhodí.“ Anebo: „Žiji k ničemu, podobně jako kdysi doma.“

TIP: Přečtěte si mou knihu Emoční rovnice.

V různých situacích, ať už vypadají jakkoliv, je potřeba se podívat na svůj cíl a své proroctví vyřknout tak, aby mluvilo pouze o mém cíli.

Když se dostanu do situací, kde cítím nedostatek financí, podívám se na svůj finanční cíl (kolik chci vydělávat a mít) a místo negativního výroku, který pouze zhodnotí špatnou situaci, vyřknu proroctví: „Vydělávám 100 000 Kč měsíčně a peníze se mi stále hromadí.“

Nesvěřujte svá proroctví jinému

Cizí vědma, kartářka či astrolog, rodič, partner či nadřízený nikdy nemůže převzít odpovědnost za vaši budoucnost a nikdy jim její průběh nesvěřujte.
Není určeno, kudy máte jít, pokud si cestu nevyprorokujete sami. Když nechám jiného, aby tak učinil za mě, dávám mu nad sebou obrovskou moc. Jeho proroctví mě pak zbavují moci na mou vlastní cestou.

TIP: Přečtěte si mou knihu Emoční rovnice.

Mohu se dozvědět od kartářky, vědmy či astrologa, že se mi bude dít to a to. Kvůli jeho výrokům se přestanu snažit makat na své vlastní cestě a stanu se závislým na tom, co jsem slyšel. Opouštím své tvůrcovství a předávám moc nad svým životem někomu jinému.

Proroctví, které pomáhají hlavně nám

  • Osobní proroctví
  • Pracovní proroctví
  • Proroctví pro vaše děti
  • Proroctví pro partnera
  • Proroctví pro vaše finance
  • Proroctví pro vaše zdraví
Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.