Pohřběte svoji minulost hodně hluboko

Mozek si prostě dělá, co chce a zdá se, že ho nejde zastavit. Umění je umlčet ho. Ať si řídí celé mé tělo, ale nekecá mi do toho, co bych měl.

Jako kluk jsem byl dost často vězněn doma. Dnes vím, že šlo o domácí násilí, jehož důsledky si vypíjím dodnes. Mám-li chvilku volno, připadám si jako vězeň poprvé vypuštěný z věznice, přestože byl propuštěn před více než 20 lety!

Minulost dokáže ovládat

Do vaší hlavy se zapsalo všechno, co jste během života viděli i slyšeli. Všechno! Z prožitků se staly informace pro neuronový mozek a ten nedělá nic jiného než s nimi pracuje. Tyto informace se stávají podkladem pro denní kalkulace všech vzpomínek i budoucích prognóz. Když vás někdo zradil, mozek se v tom dokáže vrtat celý zbytek života a plánovat odplatu.

Když vás někdo opustil, můžete si lámat hlavu několik let, proč vlastně? K tomu navíc budete chromí navazovat další vztahy pro strach, plynoucí právě z těchto minulostí.

Minulost se může stát základem budoucího otroctví. Veškeré bolestivé prožitky se vám jako bumerang budou vracet právě v podobě různých vzpomínek, doporučení, strachů a prognóz. Vy pak neděláte nic jiného, než nasloucháte všem těm mozkem vymyšleným doporučením a otročíte jim.

Pošlete minulosti účet

Je na čase sečíst bolestivé prožitky minulosti. Spočtěte zrady, podrazy, nevěry, výprasky, lži, nepochopení a pošlete je zpět tam, kde vznikly. Vaše minulost vás denně okrádá o pohodu, finance, nové partnery, nové přátelé, zdraví i úžasnou práci. Pěkně jí to sečtěte a jednou provždy jí to hezky spočítejte!

Vše si sepište na papír a připravte se jej spálit!

Minulost neexistuje

Minulost totiž neexistuje. Je jednou provždy pryč a jediné místo, kde existuje, je ve vaší hlavě. Už se nikdy nevrátí. Nikdy! Nemůžete svoji minulost jakkoliv oživit. Nemůžete se tam vrátit a opravit své chyby. Zeptat se partnera, proč si našel jinou či svého šéfa, proč zrovna vás vyhodil.

Připravte a svolejte pohřeb

Tato praktika mi velmi pomohla. Sepsal jsem si vše, co mě v minulosti bolelo a rozhodl jsem se se vším skoncovat, jednou provždy na vše zapomenout. Ve své hlavě jsem zorganizoval pohřeb své minulosti, vykopal hlubokou jámu, připravil kříže a spustil obřad. Během něj jsem do země spustil všechno to nepříjemné, co se mi stalo. Všechny lidi, kteří mě zradili a podráželi či všelijak trápili. Všechny ty, kteří mi lezli do hlavy a otravovali mi nové dny.

Mějte se hezky! Zněla poslední slova při uhlazování hlíny a zasazování křížů. Už vás naštěstí nikdy neuvidím.

Nezapomeňte zavřít vrátka

Někteří lidé dožívají na hřbitově zbytek života. Sice všechno pohřbí, ale nezbaví se truchlivosti. Nezapomeňte proto za sebou zavřít vrátka a odejít hodně daleko. Vše je pryč, v zemi a už se to nikdy nevrátí. Hlína provede své. Nyní je pouze na vás, jak si zařídíte nový život. Jenom na vás!
Někdy se mi přece jen vrací ty potvory staré, aby mě opět odváděly do zakopané minulosti. Vzpomenu si na zavřená vrátka a jdu dál…

Zajímá Vás, jak správně pohřbít svou minulost a žít život podle svých představ? Zeptejte se vyškolených koučů ZDARMA v naší poradně zde.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.