Polévka pro povzbuzení duše

Tak dnes bych si s vámi nejraději sedl a uvařil nějakou dobrou polévku pro duši, která by zahřála, potěšila a povzbudila. Tolik to všichni potřebujeme. Často cítíme, že jsme na všechno sami, že pomoc je daleko a řešení v nedohlednu. Přesto musíme ráno vstát, udělat nezbytné a prožít další den.

Nesmírně si vážím každého, kde je zde ve skupině se mnou. Je nás už skoro 13 tisíc! Jsem přesvědčený, že v každém z nás je dost sil, abychom si mohli vzájemně pomáhat a inspirovat se k lepšímu životu.

Síla mysli umí ničit i tvořit. Když se nám podaří se spojit a společně v jeden okamžik myslet na jiné, uvidíme změnu.

Když mě hlava začne říkat nepříjemné myšlenky a pocity, nejčastěji 17 vteřin myslím na něco hezkého. Vřele vám tuto techniku doporučuji. Když nezabere pustím si milovanou hudbu či zábavný film a když ani to nezabere jdu mezi lidi kamkoliv.

Úplně nejsilnější zbraní proti negativní mysli je toto: Zavolejte svému nejlepšímu kamarádovi a řekněte mu, co cítíte a nahlas mu opakujte pravý opak. Když cítíte bezvýchodnost, představte si své krásné řešení a mluvte svými ústy o něm, jakoby se už dělo. Toto dělejte tak dlouho, dokud se vám v hlavě neuleví.

Když jdete na návštěvu, nemluvte o svých problémech jako o existujících. Mluvte o nich, jakoby už nebyly a to nové bylo již na cestě k vám.
Naučil jsem se toto: Mluvit o věcech, které ještě nemám, jako bych je už měl.
Pozorujte se chvilku. Když cítíte problém, co děláte? Zaměřujete se na problém a mluvíte o něm. Dnes to zkuste obráceně. Jakmile zaregistrujete problém, otočte svojí mysl na 17 vteřin na zdárné řešení.

Jsem v tom s vámi. Piště mi své výsledky a nezapomeňte: Každý z nás má nárok na skvělý život! Každý!

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.