Jak se zbavit otěží minulosti

Mnoho teorií tvrdí, že minulost je pryč, budoucnost daleko a měli bychom žít právě tady a teď. Do jisté míry mají pravdu, ale bohužel někdy trochu zapomínají na fakt, že minulost ovlivňuje to, jak žijeme teď a tudíž i to, jak budeme žít v budoucnu. Nepochopíme-li minulost a nevyrovnáme-li se s tím, co se stalo, nikdy nebudeme doopravdy šťastní.

Děsivá moc minulosti

Málokdo z nás  si uvědomuje, jak obrovskou moc minulost má. To, co jsme kdysi prožili, může odsoudit náš nový vztah k zániku. To, co jsme v minulosti udělali, nás může uvrhnout do dluhů, které budeme do konce života splácet.
Člověk, jehož první láska nebyla zrovna idylická, pravděpodobně zůstane do konce života v oblasti partnerských vztahů poněkud skeptickým. Představte si ostatně např. to, že přinesete své první dívce několikrát květinu a ona se vám pokaždé vysměje, že jste bláhový romantik. Pozvete svou první lásku na několik schůzek, na které ona pokaždé bez omluvy nedorazí. Opravdu si myslíte, že na vás tohle nezanechá žádné následky? Nebo jste spíše toho názoru, že to váš budoucí život i přístup k partnerským vztahům ovlivní, aniž byste si toho byli vědomi a reflektovali to?
Druhá možnost je správně. Vaše minulost totiž vždy ovlivňuje pohled na budoucnost. Pokud máte negativní zkušenost s partnerským vztahem, je velice pravděpodobné, že i u budoucích vztahů budete očekávat problémy. Ty se ostatně dříve nebo později v nějaké míře dostaví a vy se jen utvrdíte v tom, že partnerské vztahy jsou komplikované, náročné a těžké.
Na začátku každého nového vztahu pak budete plni nejistoty, strachu a  novému partnerovi se nevrhnete zamilovaně do náručí, ale budete ho nejdříve prověřovat a pomalu poznávat.
 

Metoda Emočních rovnic

 Máte-li špatné zážitky a zkušenosti z minulosti, existuje způsob, jak zajistit, aby neměly negativní vliv na váš současný či budoucí život. Stačí zdánlivě málo – provést pár změn v hlavě a především „nahrát“ do svého podvědomí nové vzorce. K tomu vám pomůžou tzv. emoční rovnice.
Emoční rovnice jsou metodou, která pomáhá lidem cítit se dobře a prožívat svůj život podle svých představ. Tato metoda je založena na nejnovějších neurovědeckých poznatcích a pomáhá odkrýt kořenová nastavení v emočním podvědomí člověka. Emoční rovnice pracují s mozkem na rovině synaptických spojení, přičemž ta nežádoucí, negativní spojení ruší a nahrazují je spojeními novými.
Emoční rovnici si můžete představit jako životní pravdu, určitý zápis ve vašem emočním podvědomí, jako něco, co má na váš život zásadní vliv a formuje vaše chování. Člověk, který byl v minulosti několikrát odmítnut dívkou a jemuž se jeho první láska do očí vysmála, má v podvědomí zapsáno, že každé jeho snažení u žen končí vždy nezdarem. Metoda emočních rovnic tomuto člověku však může pomoci. Stačí, když jeho emoční rovnice bude otočena v jeho prospěch.
 

Minulost nezměníme, ale své podvědomí přednastavit můžeme

 Minulost nezměníme, můžeme ale pochopit, jak ovlivnila naše současné postavení, z čeho pramení naše současné reakce a proč se chováme, tak jak se chováme. Jinými slovy: minulost nezměníme, ale můžeme změnit to, jakým způsobem ovlivňuje naši přítomnost.
Chcete-li být šťastnější a spokojenější, nic vám v tom nebraní. Změna je možná okamžitě, stačí jen, když se naučíte se svou hlavou komunikovat jazykem, kterému mozek opravdu rozumí, a naučíte se s ním zacházet takovým způsobem, který zachovává a respektuje jeho přirozenost.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.