Tipy, jak na superpočítač v hlavě

Máme-li tak užasnou mašinku schovanou pod kapotou, neberme ji na lehkou váhu. Jak jsem psal ve svém článku Mozek jako superpočítač, všichni máme k dispozici obrovský výpočetní výkon, jenom výsledkem nejsou strohá čísla, ale emoce, vědění a životní zážitky. Což takhle využít jeho super výkon pro sebe, pro svůj blahobyt a pohodu?

Nestůjte v zástupu poražených, s myslí věčného remcala, pesimisty a negativisty. Je to váš mozek, váš život a vaše rozhodnutí. Vy držíte svůj život na uzdě a záleží jenom na vás, kudy jej budete řídit. Život si můžete vzít, a to je důkazem, že je jedině váš. Postavte si ze života palác nebo chlív.

V obojím se dá koneckonců žít.

Superpočítač mohu využít ke svému prospěchu nebo ke své zkáze. Pracuje s informacemi, které má k dispozici a ty mu tam byly postupně ukládány během celého vašeho života. Pojďme se podívat na jeho funkce, popsané ve výše odkazovaném článku a povíme si o jejich využití pro náš prospěch trochu více: 

1.    Simuluje naši budoucnost

Využijte této schopnosti a simulujte si vlastní budoucnost dle svých představ. Přeprogramujte jeho negativismus a upněte pozornost k příjemným vizím plných pohody. Jak na to?  Napište si své Emoční filmy vždy jeden pro každý kvadrant a po dobu jedné minuty denně si jej přehrávejte. Emoční film by měl být pro vás maximálně příjemný a nesmíte v něm vidět chyby či o něm jakkoliv pochybovat. Příklad: Vidím sebe se svojí partnerkou na dovolené, jak sedíme na balkoně a užíváme si jeden druhého. Během promítání tohoto filmu by mi měly běhat příjemné emoce poblíž žaludku.

Nebo: Představuji si svoji naplňující práci, která mě tahá ráno z postele. Obklopen milými a horlivými kolegy je pro mě každý den naplňující.

Nebo: Vidím sám sebe o 20 kilogramů lehčí. Denně cvičím a běhám a mé tělo si užívá příjemného zdraví. 

2.    Předkládá různé nálady

Špatné nálady vedou k dalším špatným náladám a nízkému přemýšlení o životě. Vede k nenávisti, závisti a zlobě. Pokud mozek generuje tyto myšlenky, přepínejte jeho výkon na emoce lásky, soucitu, pochopení, souznění, povzbuzení. Namísto soudu vložte pochopení. Na místo zloby předávejte přání dobra.

3.    Ovlivňuje vaše okolí

Zde musím pracovat s Emočními rovnicemi. Pouze jejich přepracováním měníme své okolí.

4.    Telepaticky komunikuje s dalšími mozky

Myslete na ostatní kladně. Neproklínejte je a přejte jim dobro. Neodsuzujte, i když se to zdá příjemné. Posuňte se na vyšší rovinu bytí a staňte se rozdávači pozitivních energií.

Zmíněné tipy vyžadují poučení, praxi i um. Je mnohem jednodušší dělat pravý opak. Jednodušší je to proto, že jsme tak byli naučení a činí tak skoro všichni. Kolik jste potkali za poslední týden lidí s dobrou náladou, pozitivně smýšlející? Já moc ne. Proto se nové práci s hlavou budete muset naučit. Ale stojí to za to!

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.