Uhádnete to? Kvůli čemu lidé skáčou z mostu, i když nemusí?

Bohatí skáčou z mostu a proženou si hlavu kulí. Zamilovaní se přestanou milovat. Celé rody se rozkmotří, protože jim chybí jedno poznání. Nekonečné hašteření nabírá na síle. Přitom stačí jeden lék. Získat um dobrého pocitu.

Dobrý pocit je dlouho nerespektovaná valuta, a přitom má mnohem silnější kurs než zlato. Pro špetku dobrého pocitu by lidé ušli kus světa, jenomže nevědí kudy kam. Tak pro jistotu sledují nekonečné seriály, snědí, na co přijdou, a utrácejí za zbytečnosti. To vše jenom proto, že jim chybí tato neskutečně kvalitní valuta.

Dobrý pocit dává smysl každému jednání

Ať už děláme cokoliv, bez dobrého pocitu je výsledek práce prázdný, nudný, dutý, bez smyslu. Vnitřní pocit pokoje, pohody, lásky, zadostiučinění je jedinou dlouhodobou odměnou za všechno. Ne peníze, zlato, známosti, auta, lodě, rakety, ženy, golfové hole.

Pouze dobrý pocit je dlouhodobou odměnou za veškeré činění, pachtění a lopocení se na tomto světě. Nazí jsme sem přišli a nic si odtud neodneseme. Proto nemá cenu hromadit. Má ale cenu se cítit dobře. Milovat a sdílet radost a nadšení.

TIP: Nahlédněte do mé knihy Emoční rovnice.

Proč tak silnou valutu ignorujeme?

Jsme blázni. Dokážeme pro uspokojení druhých kašlat na sebe. Naučili nás to ale doma. Jako bezbranní jsme se narodili a už nám diktovali, co můžeme a nemůžeme. Snažili se nám vnuknout, že to, co chceme my, není dobré. Že jediné správné je milovat druhé a jim sloužit. Uspokojovat potřeby rodičů a blízkých.

Byli jsme vhozeni do koncentračního tábora povinností, uspokojování, potlačování sebe, nerespektování sebe. Vtlačili nás do ponížené sebelásky. Ve finále pak žijeme jako vyschlé trosky plné povinností. K čemu ale?

Ale no tak! Jděte s touto naukou někam!

Zkuste jednoduchou matematiku. Odejdeme z tohoto světa a vůůůůůbec nic si odtud nemůžeme odnést. Majetek, vztahy, zásluhy, známosti. Nic! Tak k čemu se honíme přes závit?

K čemu denně spěcháme do koupelny, pak do práce, na oběd, na kafe, do fitka, domů k dětem? Pak za rodiči, na dovolenou a stále dokola den po dni, rok po roku? Abychom byli ještě více vystresovaní, znetvoření a bez šťávy?

TIP: Nahlédněte do mé knihy Emoční rovnice.

Vydolujte si valutu jménem Dobrý pocit

A kde se doluje? Uvnitř nás je velký důl. Tam se musíme obrátit. Ne k okolí, ale k sobě. Uvnitř nás je skrytá pokladnice pro neskutečné blaho života s touto valutou. K těžení je potřeba udělat pro začátek jedno – rozhodněte se teď hned, že si svůj život korunujete pohodou. Udělejte to!

Ano, na začátku musí být právě toto rozhodnutí. Jsme totiž tak zaběhlí v denních povinnostech, že nám nemusí často dojít, že máme ve zvyku se dobrým pocitem neřídit a hledat ho všude možně jinde. Dobrý pocit musí vládnout. Kdo nám jej bere, bude z kola ven. A je jedno, kdo to je.

Nyní už budete pouze těžit. Jak? Stačí se pozorovat, a když se nebudete cítit dobře, zastavte se a položte si otázku: Co musím teď udělat, abych se cítil dobře? Ze své studnice si vždy vydolujete správnou odpověď.
Těžení musíte trénovat. Nejde to hned. Postupný trénink se ale vyplatí. Bude se vám lépe žít.

Ve svém audioprogramu vám o dobrém pocitu a jeho neskutečné hodnotě řeknu ještě více, abyste se mohli naučit dolovat mnohem lepší valuty. Pojďte se společně se mnou učit a prohloubit svůj dobrý pocit.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.