5 důležitých ingrediencí, pro vaše Novoroční předsevzetí

Chtěli byste si své novoroční předsevzetí opravdu splnit? Či jsou ve vaší mysli ukrytá přání, která chcete v roce 2024 získat? 89 % novoročních přání se nikdy nesplní a víte proč? Chybí jim 5 ingrediencí, které zajistí jejich splnění.

Jaké to jsou?

Poznejte 5 důležitých ingrediencí, které každé novoroční přání musí mít:

1. Ingredience

Napište si 5 věcí, které pro vás mají velkou hodnotu a chtěli byste je v roce 2024 získat. Vyberte jednu z nich. Pouze jednu. A nyní si učiňte ve své mysli jasnou představu, jaké to bude 31.12.2024, když právě tuto věc již máte. Důležitá ingredience – JASNÁ PŘEDSTAVA.

2. Ingredience

Nyní naplňte sami sebe obrovskou vděčností, že již tuto věc máte. Čili, posuňte se ve své mysli o rok dopředu a děkujte za to, že svojí věc již máte. Čiňte to, tak usilovně, abyste neměli pochybnosti o tom, že svoji vytouženou věc již skutečně máte. Prožívejte svoji představu tak intenzivně, abyste prožívali již během roku, že své přání k 31.12.2024 vlastníte. Důležitá ingredience – MOHUTNÁ VDĚČNOST.

3. Ingredience

Pevné přesvědčení, že tato věc je pro vás a právě pro vás. Že na světě je dobrých věcí dost a nikdo nebude jejím získáním strádat. Důležitá ingredience – PEVNÉ PŘESVĚDČENÍ.

4. Ingredience

Pevné odhodlání udělat cokoliv, abyste danou věc získali. Zde si dávejte velký pozor. Mnoho lidí ví, co chce, ale není ochotno pro získání své věci udělat cokoliv. Drží je lenost a pochybnosti. Důležitá ingredience – PEVNÉ ODHODLÁNÍ.

5. Ingredience

Začít si hledat ve své hlavě bloky, které brání v získání svého přání. K tomu jsem napsal pomůcku – knihu Emoční rovnice, jak odhalit svůj zdrojový kód. Důležitá ingredience – NAJÍT SI SVÉ BLOKY.

Těchto 5 ingrediencí je potřebné splnit pro dosažení vašich předem stanových předsevzetí.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.