Jak na největší brzdu při dosažení vašich cílů?

Co je největší brzda v dosažení vašeho cíle? Cíle jakékoliv velikosti, objemu anebo kreativity.

Co takhle slovo „problém“ – patří do vašeho slovníku? Používáte slovo problém? Kolikrát ho denně, týdně, měsíčně vyslovíte?

Ano, právě slovo problém je největší brzda vašeho snažení. Je to zastávka, kde nezastavuje autobus. Je to „mrtvé místo“, které vás nikam nedovede.

Slovo problém – zakázané slovo na cestě za cílem.

Pokud chcete dosáhnout jakéhokoliv cíle – stanovte si cíl, udělejte první krok a další a další až dosáhnete cíle. Je možné, že se na cestě zastavíte, zpomalíte a nebo přijde – váš problém. A co uděláte? Začnete naříkat, jak je svět nespravedlivý, druhým se daří a vám ne. Říkáte si: ,,Já to nedám, to nemohu zvládnout, já na to nemám, ten problém je větší než mohu zvládnout“.

TIP: Přečtěte si mou knihu Emoční rovnice.

Ano, a problém bude větší. Čím více o něm budete přemýšlet, jako o problému, tím poroste, bude nabobtnávat a bude větší a větší – až vás zavalí a vy to vzdáte.

Takže, v tuto chvíli: ZAKAŽTE SI SLOVO PROBLÉM! Vypusťte ho z vašeho slovníku – a to jednou pro vždy!

Slovo problém nahraďte slovy: JAKÁ JSOU ŘEŠENÍ TÉTO SITUACE? – ano, to je za kouzelná věta!

Věta, která vám z vašeho mozku předloží všechna řešení, s kterými jste se po dobu svého života setkali. Věta, která dá pokyn vašemu mozku ke zvídavosti a vy zasednete k Seznamu, Googlu, knize, odbornému časopisu a nebo zavoláte lidem co by vám mohli říci jak by danou situaci řešili oni.

TIP: Přečtěte si mou knihu Partnerský manuál.

Řešení je o mnoho více, než si myslíte.

Uvidíte kolik řešení dané situace napadne vás a kolik nových řešení objevíte. Jak se rozšíří váš úhel pohledu na danou věc. Samotné vás počet řešení překvapí. Pak vyberte to nejlepší řešení a nastalou situaci elegantně vyřešte. A opět pokračujte k vašemu cíli – krok za krokem.

TIP: Přečtěte si mou knihu Emoční rovnice.

Nové řešení = výtah k vašemu cíli.

A s největší pravděpodobností, vámi nově nalezené řešení (o kterém jste třeba ani nevěděli) vás k cíli posune o několik kroků rychleji.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.