Bolí vás změna? Vydržte!

Dopřejte si mentální relaxaci.

Ve svém článku neuvádím zaručené rady. Jsou to jen možné tipy a náměty, které nám mohou pomoci zamyslet se a inspirovat při práci na sobě. To často potřebujeme právě v době, kdy jsme se rozhodli pro změnu. Nelze se totiž v životě někam dál posunout beze změny. A s tou práce na sobě úzce souvisí.

Bolí Vás změna? Máte někdy pocit, že už nemůžete? Že už to nejde? Právě pro ty z vás jsem sepsal pár tipů, které nám mohou v období našich změn a našeho růstu pomoci. Pokud pracujete s Emočními rovnicemi denně, zkuste zařadit do svého rozvrhu také tuto mentální relaxaci.

1. Zhluboka dýchejte.

Kdykoli jsme ve stresu, máme sklon zadržovat dech. Přitom právě správné a hluboké dýchání může při stresu pomáhat přivádět do našeho těla novou sílu, energii i moudrost. S každým nádechem vdechujte pomyslně lásku a harmonii. A s každým výdechem vydechněte všechno, co už si nepřejete.

2. Choďte často do přírody.

Právě v přírodě můžeme prožít relaxaci fyzickou, ale také duševní. Při každém zbavování se našeho mentálního nepořádku je pro nás teď prospěšné, abychom si zacvičili nebo si nastavili při procházce energické tempo. Okysličený mozek se nám často odmění novými skvělými nápady a inspirací.

3. Přestaňte kouřit, pokud jste ještě nepřestali.

Každý kuřák, který se rozhodl pro změnu a pracuje se svými chybnými programy, asi vždy narazí na toto téma. Kouření je forma závislosti, se kterou umíme díky metodě Emočních rovnic pracovat. Přestaňte tedy kouřit, pokud jste ještě nepřestali. Práce na sobě vám půjde mnohem lépe, dokážete-li dát svému zdraví při každém nádechu „ano“.

4. Dopřejte si lymfatickou masáž.

Lymfatickou masáž vnímá mnoho lidí za kosmetický zákrok, třeba při celulitidě. Už ale netuší, že nám tato masáž může pomoci také s navozením dobrého pocitu. Odvádí totiž z tkání odpadní látky a téměř po každé masáži máte pocit dokonalé fyzické, ale i mentální očisty. Energetický tok našeho těla získá novou energii. Staré a nepotřebné se z těla odplavuje ven. A vy se cítíte dobře. Tak se i úžasná budoucnost přibližuje více k vám.

5. Buďte vděční.

Zaměřte se ve svém životě více na to hezké a dobré. Pokud stále poukazujete na to, co ještě nemáte, nebo vyslovujete nahlas to, že svět kolem vás je příšerný, přitahujete k sobě na základě vibrací dané situace jen stále dokola. Zaměřte se více na to hezké a dobré, co vám život již přinesl, a zkuste být vděční. Protože i právě tím si neustále tvoříme a přitahujeme naše zážitky.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

ZÍSKEJTE KONTROLU NAD SVOJÍ ZLOBIVOU HLAVOU

a objevte lepší verzi sebe sama odhalením špatných programů z dětství