Co muži obdivují na ženách? A proč nehledají jen krásky z billboardů?

Podle některých studií se mužům nejvíce líbí štíhlé ženy. Někteří však dávají na první místo upřímnost.

Znáte to. Jdete po ulici a potkáte pár. On je zřejmě dobře situovaný a na pohled fešák. Ona je normální ženská, která má kila navíc. Co ten na ní vidí, napadne vás. Právě že to může být její upřímnost. Pohoda, se kterou se probouzí, anebo otevřené srdce. Třeba umí dobře vařit a je chytrá. Do jejich vztahu nevidíme.

Jisté však je, že muži si partnerku vybírají často podle toho, co z ní vyzařuje.

Nehledají prvoplánované krasavice z billboardů. Ale často touží po vnitřní kráse, která se prolíná do té vnější.

Čím může být žena pro muže přitažlivá. A jak na to?

Sebevědomí

Sebevědomí žen je důležité proto, aby žena nebyla ve vztahu jako „rohožka“, o kterou si každý může otřít boty. Nauč se být zdravě sebevědomá. Řekni občas své „ne“. Dej samu sebe na první místo. Tvá krása tak vzejde zevnitř. Budeš více šťastná, a tím i více přitažlivá.

Tělo

Pečuj o své tělo ne pro oči mužů, ale sama pro sebe. Dodržování správného jídelníčku, cvičení, přijetí nedokonalostí. To všechno se v propojení s mentálním tréninkem spojí v jedno. Nepěstuj v sobě generační vzorce o tom, že shodit nedokážeš. Nenech se otrávit tím, že už nemáš správný věk. Je to všechno o nás. I na těle se podepisuje to, co máme ve své hlavě. Mužům se budeš líbit přesně taková, jaká se líbíš sama sobě.

Radost

Radost je dar. V dnešní době je jí jako šafránu. Přesto nám radost v životě přináší mnoho pozitivních prožitků. Smích, dobrá nálada a pozitivní energie – to všechno dělá ženy přitažlivé. Krásné uvnitř i navenek. Proto se každý den z něčeho hezkého raduj. Připrav si pro sebe malé překvapení. Muži na nás prostě obdivují, když jsme spokojené a radostné.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.