Kdy je lepší udělat rázné STOP?

Někdy jsme jako autíčko na klíček. Jezdíme sem tam, narážíme do stěn, od kterých se odrážíme a tak jezdíme stále dokola sem tam, sem tam, jeden náraz, druhý náraz a tak  několik let.

Stále se snažíme jakoby prorazit hlavou zeď, až nakonec zjistíme, že pokusů již bylo dost a pomalu se nám rozjasňuje. Zeď zřejmě prorazit nepůjde.

Žádné příjemné zjištění. Něco jsme tolik chtěli a ve finále to nemáme ani po vyvinutí nám dostupného úsilí.

Náš neúspěch ale není podmíněn tím, že něco nejde nebo že by svět byl neochotný nám to dát, ale tím, že své úsilí vyvíjíme špatně. Kdyby to, co chceme, neexistovalo a nebylo by možné toho dosáhnout, ani bychom to kolem sebe neviděli. Většina z nás ale nechce nic nedosažitelného. Chceme přece jenom to, co je normální, co mají všichni, lásku, zdraví, přátele, partnerku, dostatek financí a střechu nad hlavou.

Udělejte rázné STOP!

Máte pocit, že se vám výše jmenovaného nedostává? Pak se teď hned zastavte! Udělejte rázné stop! Už jste se přece nasnažili dost! Podívejte se na své dosavadní úsilí. Co vám přineslo? Jaké výsledky jste svým úsilím vyprodukovali? Je důležité, abyste pochopili jedno: pokud mi mé dosavadní úsilí nepřineslo přesně to, co jsem od něj očekával, je zbytečné je stále znova vkládat. Opět skončíte stejně.

Kolik lidí se snaží mít hezký vztah a přitom stále končí s nevhodnými partnery? Kolik lidí denně chodí do práce, aby si vytvořili finanční rezervy a přitom jsou stále chudí? Kolik lidí se stará o své zdraví a přitom jim uniká.

A znáte ty, co dělají, co mají rádi, aniž by se pro to museli mnoho snažit a jiní plni úsilí stále hledají svoji ideální práci?

Znám lidi, kteří mají nápad, pustí se do jeho realizace, potkají ty správné lidi, získají potřebné zdroje a takto postupují celý život, získávají mnoho přátel, vlivu a peněz. Zatímco jiný začne jeden projekt a zkrachuje. Začne druhý a podrazí ho jeho zaměstnanci, začne třetí a produkt se přestane vyrábět, až při ukončování 10. projektu onemocní a je rád za invalidní důchod.

Komu se v jeho oblasti daří, pro to zase nemusí tolik dělat. Má jakýsi magický dotek. Čeho se dotkne, to mu jde, co začne, to se daří. O tomto umu je sepsáno mnoho knih, pokud však nesplníte jednu podmínku, nikdy jeho krásu nezažijete:

Se stejnou hlavou budete vždy produkovat tytéž výsledky!

Nesnažte se obcházet gravitaci, ta tady bude stále, ať se vám to líbí nebo ne, nechtějte znova objevit již jednou objevené vlastními pády.

Když se vám dlouhodobě nedaří a jakoby opakujete stále tytéž chyby dokola, netrapte se. Základy vašeho neúspěchu nejsou v tom, že jste hloupí, neschopní a nedůslední. Tkví již v dobách vašeho dětství, kdy vám doma nastavovali hlavu. Již tam se rozhodovalo o tom, jak budete úspěšní a jak se vám bude dařit v dosahování toho, co chcete.

Pokud rodiče potlačovali vaše přirozené touhy, nebudete jich dosahovat ani v dospělosti. Pokud opovrhovali vaším talentem, nebudete se mu věnovat.

Pokud vám dávali najevo, že jste hloupí a neschopní, určitě nebudete zakládat vlastní firmu a stavět se do řídících pozic.

Proto říkám, udělejte STOP! Zapište si, co vám v životě nejde a přestaňte to měnit silou. Nejprve najděte chybný software ve vaší hlavě a opravte jej.

Pak se vám povede lépe i ve vaší oblasti.

Jak začít? Najděte si své Emoční rovnice!

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.