Učiňte rozhodnutí, které vás osvobodí

Činíme rozhodnutí, která nás mají přivést k výsledku. Že ano? Rozhodujeme se pro partnera, abychom byli šťastní a nebyli sami při sdílení radosti. Rozhodujeme se pro druh jídla, abychom se radovali z pocitu chutí.

Rozhodujeme se pro finanční spoření a investice, abychom byli zajištěni.

Jaké je to správné rozhodnutí?

Stává se ale, že nás naše vlastní rozhodnutí přivádějí do svízelných situací. Mně se to stalo. Rozhodl jsem se, jak nejlépe jsem uměl, a později mi došlo, že mé skvělé rozhodnutí mě přivedlo do špatného vztahu i do některých špatných investic.

Za vším stojí náš mozek, který sice vyrobí informaci pro rozhodnutí, ale vše si vykalkuluje pouze podle informací, které v sobě má uloženy z minulosti.

TIP: Přečtěte si mou knihu Emoční rovnice.

Než jsem toto zjistil, uběhlo mnoho let.

Jak se vyhnout dalšímu tragickému rozhodnutí?

Dnes bych vám chtěl dát jeden tip, jak se vyhnout tomu, že učiníte další rozhodnutí a později zjistíte, že by bylo lepší se nerozhodovat vůbec.
Položte si otázku: „Jaké jedno rozhodnutí, když jej udělám velmi dobře, mi přinese výsledek, po kterém dlouho toužím?“

Například: „Rozhoduji se vydělat 20 000 navíc do…“ nebo „Rozhoduji se získat partnera s těmito vlastnostmi…“ nebo „Rozhoduji se zhubnout 5 kilo“. A nyní to hlavní, rozhodnutí musí obsahovat čas, takže rozhoduji se, že do konce roku… (Jak si správně určit své cíle popisuji ve své knize, kterou naleznete zde.)

TIP: Přečtěte si mou knihu Partnerský manuál.

Dejte si raději menší cíl, ale splnitelný a hlavně měřitelný. Pokud uvedete svůj cíl „Rozhoduji se pro získání milionu do konce roku 2016“ a přitom jste ho nikdy nezískali, pravděpodobně je váš cíl příliš velký a nepodaří se vám jej splnit.

Chci si dát cíl, kde si věřím, že jsem s to ho naplnit.

Který z cílů jste si vybrali právě vy?

Dejme si dnes jeden svůj osvobozující cíl. Já jsem tak již učinil. Napište si jej tak, abyste cítili ten hřejivý pocit, že vás cíl naplňuje a osvobozuje.

TIP: Přečtěte si mou knihu Emoční rovnice.

Co jste si napsali?

Kdo chce více? V rodině si můžete každý svůj cíl napsat veřejně na nástěnku. Zde vám přikládám PDF soubor, který vám k tomu může pomoci.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.