Nejvíce získává ten, kdo se vůbec nesnaží

Zajíc se nestane žirafou jenom proto, že o ní každý den přemýšlí.

Uhodnete toto?

Může někdo změnit směr otáčení Země kolem Slunce?

A co kdyby se mooooc snažil? Vložil by do akce více úsilí? A ještě více? A mnohem více? Podle pravidla, jak nás to naučili doma a ve škole. Snaž se a budeš mít výsledek. Jděte s tímto návodem do ři**.

V tomto případě otáčení Země by snaha nepomohla a byla by úplně k ničemu.

Podobné síly, jako ženou Zemi vpřed, určují směr našich přání k nám.

Vymodelujeme si jeviště, které chceme prožít, a ejhle, rotace situací nás smekne úplně někam jinam.

TIP: Přečtěte si mou knihu Emoční rovnice.

Jó, ty chceš skvělou partnerku pro život? – smyk – ocitám se s metrnicí, která mi komplikuje život.

Á, milostpánovi se zachtělo více financí? – smyk – finanční úřad najde chybu v účetnictví a půlka mých firemních úspor je na účtu nehospodárného státu a na jeho vylomeniny.

A neříkejte, chlapeček by si chtěl chodit do práce jako do zábavy? Ale no tak. Nic takového přece není možné. Nejdřív práce a pak zábava, ne? Smyk a z kulisy pohody se stává odporná dřina s hňupy kolem sebe.

Meditace a vizualizace jsou fajn, s hlavou plnou starých nastavení ale nikam nepovedou. Můžeme se umeditovat k smrti. Budeme chodit do kina na stále stejný film. Stejné prožitky a scénky s penězi, partnerkou, prací a zdravím. 

Uhodnete toto?

Je na světě spravedlnost, nebo ne? Není přece. Někdo se má dobře a jiný tře bídu s nouzí. Někdo se narodí do skvělé rodiny a jiný do popelnice. Někdo jezdí na dovolenou za milion a jiný nemá ani na kus chleba.

A že by se někdo namáhal vytvářet takovýto obrovský svět, na jehož konec ani okem nedohlédneme, aby nám lidem, s tělem z bláta, ukázal, jací jsme hloupoučcí a maličcí? Ale no tak! Takto může přemýšlet pouze někdo, kdo uctívá nedotknutelná božstva. Nábožensky orientovaný člověk, jenž nepřekročil ani hranici malinkého poznání.

TIP: Přečtěte si mou knihu Emoční rovnice.

Žádná božstva nejsou. Žádná opětovná narození nejsou. Tak se pozdává pouze těm, kteří mají omezené poznání. 

Vše je jinak.

Spravedlnost existuje, ale jiná, než si myslíme. Není rovnostářská. Je zrcadlová. Spravedlnost tkví v tom, že všichni máme stejně v tom, co si podvědomě vytváříme. Jinak řečeno, všichni máme stejný přístup k rezervoáru tvořících sil.

A když se nám naše podvědomé výtvory nelíbí, můžeme je předělat. Prostě přeprogramovat si svůj vlastní počítač, aby síly používal tak, jak chceme. Prosím, vymaňte se z dosahu rádců, již vás nutí meditovat se starou hlavou.

TIP: Přečtěte si mou knihu Emoční rovnice.

Dělat věci jinak se starými programy v hlavě. Zajíc se nestane žirafou jenom proto, že o ní každý den přemýšlí.

Pojďte si to vyzkoušet sami na sobě buď na mém semináři, či s koučem a uvidíte, že svět je jiný, než jste si doposavad mysleli.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.