Pochopte dnes svoji jedinečnost

Chceme se cítit dobře, ale jako by to našemu okolí bylo jedno. Společnost nám předhazuje, jak bychom měli žít. Rodina nám předkládá, jak bychom měli vše správně dělat, aby oni byli spokojeni.

Přátelé nás škatulkují, aby věděli, zda s námi mají zajít na kafe, šéfové nás hodnotí, zda máme nárok na vyšší plat. Ale kdo se stará o nás, kým skutečně jsme, co doopravdy potřebujeme? Je vůbec někdo takový?

Ty jsi totiž nejdůležitější. Jsi unikátní osobnost, nenahraditelná, s jedinečným pohledem na svět a s vlohou talentu, kterou nikdo před tebou ani po tobě mít nebude.

Není mi jedno

Není mi jedno, jak se dnes máte, a jsem tím, kdo se o vás chce starat. Kdo vždy bude brát na zřetel, že jste to právě vy, kdo se chce cítit příjemně. Kdo nechce trávit čas depresemi a schováváním se do jeskyně. Vy jste totiž to nejdůležitější. Pouze vy máte jedinečné právo na život a pokud ho neprožijete v klidu, nikdo to za vás neudělá.

Musíte se proto naučit říci ve všech těch požadavcích a nárocích okolí jednou provždy své finální „dost“. Říci si: „Nejdůležitější jsem tady totiž já. Mám svůj jedinečný život a ten chci jedinečně prožít.“

Cesta k tomuto životu začíná právě pochopením své jedinečnosti

Žít v pohodě není zadarmo. Nikde jste se tomu neučili. Denně bojujete s mnoha druhy nálad a vůbec nevíte proč. Ráno se probudíte a zjistíte, že se necítíte dobře a že máte hlavu jako balón.

Mít všechno – ještě není vyhráno

Pohodu vám nemusí zaručit dosažení všech vašich snů, i když se to na první pohled může zdát. Častokrát slyšíme: „Kdybych měl to nové auto a trochu více peněz, to by se mi hned žilo lépe,“ nebo „Jednou, až budu mít toto a toto, tak se budu cítit lépe.“ Možná ano, ale jak dlouho? Týden či rok? A co pak? Vlastnění věcí nás šťastnými neučiní.

K čemu by člověku bylo, kdyby získal všechno na světě, ale uškodil sobě?
Mnozí mají vše, na co si vzpomenou; mají firmy, auta, peníze, mohou platit velké sumy za udržování svého zdraví, mají pohledné manželky a přítelkyně. Vždy se ale zeptám pouze na jednu věc: Jak se jim žije? Mají pohodu? Žijí rádi?

Asi byste se divili, kolik z těchto lidí, kterým závidíme jejich blahobyt a úspěch, jsou na pokraji zhroucení. Trpí samotou, jsou vyhořelí a pro doušek pohody se utápějí v povzbuzujících látkách.

Vstupte do školy pohody

Ať už na tom jste jakkoliv, cesta k naučení se žít v pohodě je volná pro každého. Není zde žádná vstupenka. Každý může jít a začít se učit hned teď.
Jak se rozhodnete vy? Vstoupíte? Máte chuť se zažít učit žít v pohodě? Ano?
Pak jste na správném místě.

Právě jste vstoupili do školy pohodového žití.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.