Probuďte svou vnitřní krásu

Probuďte svou vnitřní krásu a nechte vykvést vlastní značku.

Inspirujte se přírodou. Je plná rozmanitých krás. I my lidé jsme její součástí. Často si to již ani neuvědomujeme. Zalezeme do našich domovů a přírodu vnímáme za okny – tam venku. Ale jsme opravdu její nedílnou součástí. Podléháme jejím zákonům.

Vezměte tuto skutečnost jako skvělou příležitost. Probuďte svou vnitřní krásu a nechte vykvést vaši vlastní značku. Odhalte a projevte svobodně své vnitřní já.

Značkové věci nezajistí vaši osobní značku a vnitřní dokonalost.

Plno lidí chodí po nákupních centrech. Kupuje si značkové oblečení a snaží se vypadat maximálně dokonale. Jenomže když si všechny pořízené věci na sebe navěsí a z výrazu jejich obličeje je čitelná nespokojenost, podrážděnost a ztráta radosti ze života, je celkový dojem pro okolí spíš negativní. Žádné vnější doplňky nenahradí vnitřní vyrovnanost a spokojenost. Mohou ji jen doplnit nebo krátkodobě kompenzovat.

Koupená radost je jen dočasná. Za chvíli vyprchá a budete hledat co dalšího si koupit.

Radost, pohoda, láska a z nich vycházející úsměv se nedá koupit ani v nejdražším butiku. Tyto energie je třeba v sobě probudit a pěstovat. Pak si na sebe můžete obléknout téměř cokoliv a jste dokonalí. Podívejte se do přírody. Je krásná a pestrá. Důkazem jsou různé květiny, zvířata, keře, stromy, plody. Rozmanitost a dokonalost je i v každém z nás.

Vaše dokonalost se nejvíc rozvine, když jste sami sebou a prožíváte lehkost bytí.

Probuďte v sobě vaši originalitu, jedinečnost a krásu. Podporujte vaše silné stránky. Co vám jde lehce. V čem jste dobří? Co vás baví? Co vám moc nejde – to neřešte. K čemu taky? Jabloň se také nezlobí, že nerodí švestky. Nebyl, není a nikdy nebude na světě nikdo stejný, jako jste vy. Důkazem tohoto tvrzení jsou třeba otisky vašich prstů. Stejné, jako máte vy, nenajdete na celé planetě. To je přeci skvělá zpráva. Ta dává smysl podporovat a rozvíjet právě vaši vlastní výjimečnost a originalitu. Uvědomte si jedno: JSTE UNIKÁTNÍ BYTOST! Opakujte si tuto větu pro sebe tak dlouho, než s vámi splyne a přijmete ji v její plné síle.

Kopie není tak zajímavá a vzrušující jako originál.

Nedělejte prosím ze sebe kopii někoho jiného. Nebuďte levný falsifikát vašeho vzoru, nebo dokonce nějakého ideálu společnosti. Napodobeniny mají vždy velmi malou hodnotu a jsou nedůvěryhodné. Lehce rozpoznatelné. Nedělejte ze sebe někoho jiného, než jste sami. Pokud se za sebe stydíte, tak svoje já uzdravte. Není důvod se za něj stydět, protože je uvnitř krásné a stvořené přírodou. Maximálně na něj vaše primární autority naroubovaly nejistoty a obavy. Naštěstí se tyto externí programy dají změnit. S vámi samotnými nemají nic společného. Přijali jste je a nikdo se vás neptal, jestli s nimi souhlasíte. Můžete je odstranit. Přijměte se a mějte se rádi takoví, jací jste.

Najděte si inspirátory, kteří vám pomohou váš vnitřní plamínek rozhořet ve vášnivý plamen dychtící následovat vaše nejhlubší touhy.

Na vaší cestě jsou však důležití inspirátoři. Rozhlédněte se po nich. Otevřete oči a uvidíte je. Mohou vám dát světýlko, nasměrovat a podnítit urychlení vaší cesty k vnitřnímu pocitu naplnění. Působí i jako maják. Jestli vám probíhá hlavou – chtěl(a) bych být jako on(a) – je předpoklad, že budete vytvářet kopii. Pokud však cítíte, že vás druhý inspiruje a rezonujete s ním, tak je váš motiv zdravý. Jděte kus cesty vedle a porostete. Probouzí a aktivuje váš skrytý potenciál. Může podnítit, rozvíjet vaši vlastní vnitřní značku. Vše ale vychází z vás. Přeji vám krásné probouzení a radost být sám sebou. To je základní předpoklad, že s vámi budou chtít být i ostatní a milovat vás přesně takové, jací jste.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.