Utajované vztahy: Jak se odpoutat od ženatého muže?

Pro dnešní článek jsem se inspiroval příběhy z mé praxe kouče. Námět jsem čerpal z častých dotazů, kdy se nezadané ženy ptají na utajované vztahy se ženatým mužem.

Proč se vlastně nezadaná žena zamiluje do ženatého muže? Má přece možnost vybrat si partnera z řady mužů, kteří jsou volní a kteří jí mohou nabídnout mnohem více.

Můžeme to mít v sobě teoreticky srovnané, jak chceme, ale naše tělo a podvědomí si vybere po svém. Více v mém dnešním článku 🙂

Nejčastěji žena „vlítne“ do utajovaného vztahu, když:

  • nepřemýšlí racionálně
  • ve svém životě právě prožívá vnitřní konflikt
  • je citově vyprahlá
  • nese si v sobě nezpracované chybné vztahové vzorce
  • má nízké sebevědomí a narušenou sebehodnotu.

Pak je žena někdy ochotná pro trochu lásky udělat cokoli. Ale…

Co dělat, když už se to stane?

Hlava ti teď hlásí, že jsi s tím ženatým mužem blíž a blíž. Zažíváš slastné pocity. V realitě jsi však stále sama. Žádný konec jako v Pretty Woman se nekoná.

Dej lásku nejprve sama sobě.

Nechceš být stále na druhém místě? Potom pro to něco udělej. Dovol si přijmout to přesvědčení o tom, že na lásku máš právo. Nedovol pokračování v takovém vztahu, který tě ubíjí a ubližuje ti.

Přiznej si své pocity.

Zeptej se sama sebe na otázku, jak se cítíš v takovém vztahu. Zda tě naplňuje, či nikoli. Může to být těžké. Často si totiž žena musí přiznat, že má strach. Třeba i takový, že bude sama. Nebo i to, že je současný partner jako droga. A to i přesto, že vztah je nezdravý a jeho láska patří jiné ženě a jiné rodině.

Pátrej po příčině.

Proč jsi vlastně ve vztahu se ženatým mužem? Kde jsi nechala svou vnitřní ženu v sobě uhasnout natolik, že ti stačí tak malé množství lásky? Nauč se dávat samu sebe na první místo.

Nic si nevyčítej.

Teď potřebuješ víc než kdy jindy uzdravit své nitro od staré bolesti. Nauč se měnit vnitřní vztahový stres za pohodu. Relaxuj, sportuj a odpočívej. Pečuj o sebe s láskou.

Respektuj jeho rodinu.

Jak by ses cítila, kdybys rozvrátila domov jeho rodině? Neber na svá bedra takovou tíhu a mysli na jeho rodinu, jako by to byla tvá rodina.

Není to jednoduché, ale zřejmě je teď tvým úkolem naučit se být v pohodě i jen sama se sebou. Pak teprve potkáš nevyhnutelně toho pravého. Proto se teď miluj ještě více. Protože jen milující srdce přichází vždy k milujícímu srdci…

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.