Kde se berou lejna na mém vysekaném trávníku?

Jedinou výhodou Matrixu je, že je přesnější než cokoliv v galaxii a nedělá chyby. To si říkám stále dokola, když vidím kolem sebe věci, které se mi úplně nepozdávají. Kde se mi tam berou lejna na dobře vysekaném trávníku?

Platí jednoduchý příměr: Mé přání ve vědomí = mé přání přepsané podvědomím = má realita.

Dostávám ne co vědomě chci, ale přesně to, co podvědomí chce pro mé nejvyšší dobro (žel ale podle jeho softwarového úsudku).

Zahoďte všechny ty božské teorie o záměru a předurčení, o tom, co je pro nás připraveno a máme následovat. Žvaní ti, co to tvrdí. Snaží se nám vnutit, že Země je středem vesmíru. Neznají pravdu, podobně jako dříve ti církevní hodnostáři v domnění, že znají, tvrdili bullshit.

Chci-li upéct dort, najdu si recept s fotkou a přesně tak ho upeču. Co chci, dostávám. Nedostanu štrúdl, když chci bábovku.

Chci jet na dovolenou, najdu si na Google mapách, kam pojedu, získám fotografie a tak přesně to tam uvidím. Nevidím ledovce, když jsem chtěl do Etiopie.

A teď to přijde. Pokud dostanu něco jiného, než si přeji, podvědomí mé přání přepíše podle svých historických automatů a já pak ve svém světě vidím alternované přání.

  • Chci super zdraví? Co vidím ve svém těle? Nic víc než přepsané přání. Lidská těla umí žít věčně. Nemusí umírat. Mají samoregenerační procesy.
  • Chci adekvátní peníze za svoji práci. Co dostávám? Pouze to, co mi mé podvědomí spočítá, že mi patří.
  • Chci super partnerku, se kterou mi bude desítkově. Co vidím? Je to fakt vášeň každý den, anebo skomírající, přežívající vzdech?
  • Sním si o skvělé, naplňující práci a co pak vidím? Čím se zabývám? Pro co každý den vstávám?

Matrix je přesný a nedělá chyby. Nemůžeme ho přepsat. Můžeme ale 7krát denně mačkat delete a ty historické srágory likvidovat průjmovým tempem.

Potkal jsem kamaráda, známe se 22 let. Znám jeho život do detailů. Nezměnilo se u něj nic, akorát našel partnerku, která mu zatápí podobně jako ty předchozí. Podnikal a opět se vrátil do zaměstnání. Přitom je to velmi šikovný chlap. Nevyšlo mu to. Musel prostě zpět do zaměstnanecké jistoty. Řekl mi, že už toho má všeho dost a půjde do samoty. Jediná cesta, jak Matrix uchlácholit, aby nám dal pokoj.

Platí jednoduchý příměr: Mé přání ve vědomí = mé přání přepsané podvědomím = má realita.

Chápete, o čem mluvím? Chcete si na svém trávníku udělat hezké věci? Pak je potřeba začít mazat a přeprogramovávat své podvědomí. Více informací o změně svého podvědomí najdete zde.

Tagy:
Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.