Tvá práce vyjadřuje to, kým skutečně jsi

Naše práce je věcí radosti a vášně.

Každý z nás moc dobře ví, co by chtěl ve svém životě dělat. Často však podléháme mylným bludům v podobě chybně vepsaných vzorců a programů v našem mozku. Příšerně se bojíme dělat to, co nás baví, máme strach, že se neuživíme. Nevěříme si, že jsme dobří. Netroufáme si mnohdy ani pomyslet na to, že by se nám mohlo dařit vydělat si peníze tím, co nám přináší zároveň radost. Možná si neseme z dětství takové křivdy a zrady vepsané do našeho nitra, které nám ani neumožňují přemýšlet o tom, že náš předaný potenciál někdo druhý možná potřebuje. Že můžeme druhým lidem díky našemu talentu pomáhat. Že se můžeme do práce těšit.

A už vůbec nás často ani ve snu nenapadne ta kdesi hluboko ukrytá touha a vášeň dělat to, co milujeme. Přichází čas odkrýt pomyslné brány strachu a negativního myšlení. Začít více respektovat své dary, své talenty. Vrátit strach z neúspěchu s láskou tam, kde se zrodil. A nahradit ho radostí a touhou tvořit. Pro sebe i pro druhé. 

Respektování vlastního potenciálu významně ovlivňuje naše zdraví i vztahy.

Šťastní lidé, kteří realizují a naplňují své talentové vlohy, jsou méně nemocní. Umí lépe a efektivně využívat svůj volný čas, neboť netrpí únavou. Využívají více svůj potenciál, a proto i jejich aktivity v ostatních oblastech jejich života zaznamenávají častěji emoce radosti a štěstí.

Prožívají úspěch. Méně také trpí bolestmi zad, migrénou a těžkostmi při zažívání. Svou energii zaměřují do pozitivních pocitů, posilují tak více svou vlastní obranyschopnost organismu a lépe se tak ubrání nemocem z nachlazení.

Lidé, kteří milují svou práci, mají také častěji harmonický vztah, neboť se svým partnerem méně řeší negativní události z pracovního dne. V rodinách se tak doma u večeře neřeší to, kdo se zase v práci s kým pohádal, komu šéf nadržuje, jestli výplata vystačí i na opravu porouchané pračky.

Rozhovor na téma práce naopak oba partnery uspokojuje, mohou se podporovat a sdílet spolu pozitivní emoce, dobrý pocit z vlastní hodnoty a dosažených úspěchů. Také v ložnici partnerů jsou spokojenější ty páry, kde jsou oba partneři šťastní i v práci.

Práce by měla být tedy naší radostí, aby přinášela dlouhodobé uspokojení. Pokud tomu tak není, objevují se dříve či později pocity marnosti a vyčerpání. Lidé upadají do ještě většího strachu a sebevědomí klesá. Mozek vyhodnocuje situaci ve prospěch „metrixu“. Lidé se bojí, pracují za málo peněz od rána do večera a neuvědomují si, že se stali pouhou součástí systému, který tento davový stav poslušnosti potřebuje.

Nedovolte nikomu, aby vám sebral vaše sny! Nenechte se ovládnout strachem, že se neuživíte tím, co milujete. Věřte tomu, že pokud je v oblasti práce řídícím motivem váš dobrý pocit a láska, budete úspěšní.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.