Jak podvědomá mysl dosahuje změn?

PODVĚDOMÍ se za normálních okolností nemění okamžitě ani nepodniká okamžité kroky.

Vysvětlím vám to na příkladu zajíce a želvy. Znáte bajku o tom, jak spolu závodili? Kdo nakonec zvítězil? Želva, ačkoli by si každý vsadil na zajíce. A právě tak funguje naše mysl.

VĚDOMÁ mysl je jako zajíc: neustále skáče a pobíhá okolo, činí ukvapené závěry a snaží se, aby se něco neustále dělo. Určitě skvělá vlastnost a já proti ní nic nemám, ne vždy se však hodí.

PODVĚDOMÁ mysl, zejména pokud jde o projevy našich záměrů, se mnohem více podobá želvě: chvíli trvá, než se „rozhoupe“ a dá se do práce. Paradoxem ovšem je, že právě PODVĚDOMÁ mysl nakonec v závodě pokaždé zvítězí.

PODVĚDOMÍ musíme dopřát na zadaný úkol dostatek času. Nějakou dobu trvalo nastavení našeho vnitřního programu, a určitý čas si proto vyžádá také jeho změna. 

Změna podvědomého programu pomocí metody Emočních rovnic

Schopný kouč vám pomůže změnit vnitřní programy mnohem rychleji, stejného výsledku ale můžete dosáhnout sami s pomocí knihy nebo online studijního programu – umožníte tak želvě pracovat na daném úkolu a dosáhnout požadovaného cíle.

Jak často jsme v transu (pohlceni matrixem)?

Jednoduchá definice transu zní „úzce zaměřená pozornost“. Praktičtější vymezení transu je ovšem toto: obvyklý způsob, jak přijímáme a filtrujeme informace a jak na tyto informace reagujeme, a to bez ohledu na to, zda jsou „skutečné“, či nikoli.

Trans působí jako filtr. Může jít o vytržení v podobě štěstí, boje, pocitu hojnosti, chudoby atd.

Musíme si však uvědomit, že ve stavu transu se nacházíme neustále. Jsme v něm já i vy. Pokud by se mě někdo zeptal, jak mu můžu pomoci, odpověděl bych takto: „Můžu váš trans změnit, pak ale budete pouze v dalším stavu transu.“

Často lidem říkám, že nejsem hypnotizér, ale spíše dehypnotizér. Mým úkolem je pomáhat druhé dehypnotizovat od návyků a přesvědčení, které jim neposkytují to, co chtějí, a změnit jejich trans neboli zaměření pozornosti z takového, který působí v jejich neprospěch, na takový, který jim pomáhá.

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.