Vítejte – Změna je možná i pro vás

Je mi ctí vás přivítat do vašeho zákaznického účtu, jehož cílem je podpořit vás v okamžiku, kdy jste se rozhodl na sobě pracovat a zahájit svůj nový životní styl ve smyslu Změna je možná.

Každý, kdo se kdy ocitl ve svízelné situaci, ví, jak emoce bolí. Kolik nepříjemných myšlenek muselo proběhnout hlavou, abychom se ve finále mohli ocitnout opět plní síly na startovní čáře k novým zítřkům.

Zákaznický účet má za cíl vám pomoci udělat vaši životní změnu, dodat vám sílu, pokud se trápíte ve svých potížích, a hlavně upevnit vaše přesvědčení, že změna je možná.

Nejdelší rozhodnutí v mém životě

Kdesi v hloubi své duše víme přesně, co bychom chtěli. Celé roky ale sbíráme sílu to učinit. Bojíme se, co tomu řekne okolí, zda vše zvládneme sami.

Když jsem se rozhodoval, zda mám ve svém dlouholetém vztahu pokračovat či nikoliv, neměl jsem k dispozici žádné pomůcky k tomu, jak se vlastně posuzuje správný vztah. Tak jsem si je musel vyrobit sám. Trvalo mi skoro 17 let, než jsem našel odvahu k osamostatnění.

Na mém webu budete mít přístup k bonusovým článkům a návodům, které vás nasměrují ke správným rozhodnutím, aniž byste museli ztrácet příliš mnoho času hledáním. Vždy, když objevíte článek, který se vás úzce dotýká, přidejte si ho do své knihovny, abyste se k němu mohli kdykoliv vrátit.

Mít se dobře je pro každého

Neexistuje rozdělovník štěstí. My všichni máme nárok na hezký život. Není pravda, že osud rozhoduje a že zrovna vy musíte nést kříž. Pryč jsou ty doby, kdy nám bylo vtloukáno do hlav, že jakýsi Bůh rozhoduje o našem štěstí a že pouze ti vyvolení mají možnost žít skvěle. Dnes vás mohu ujistit, že i vy máte nárok na příjemný život. Jenom je potřeba se naučit určitým dovednostem.

Právě o těchto dovednostech učím na svém webu a vy již nyní máte přístup k dalším návodům, které nebudou veřejně známé. Pokud se navíc rozhodnete pro roční členství, získáte další výhody a materiál určený pouze členům.

Práce na sobě se vám vyplatí

Bez možnosti osobní přeměny bych byl utrápený až k smrti. Zkrachovala mi má první firma, rozpadl se mi dlouholetý vztah, prodělal jsem mnoho peněz na burze. Nevěděl jsem, kdo jsem a co mám vlastně dělat. Nedovedl jsem si poradit sám se sebou.

Možnost osobní přeměny mi pomohla si uvědomit, že nemusím být otrokem své minulosti. Dodala mi sílu jít k novým cílům.

Osobní změna leží i u vašich nohou. Můžete si v životě změnit cokoliv, co uznáte za vhodné. Stačí si vytyčit své 10 a pustit se do práce na změně svých programů v hlavě.

Dovolte mi malé přání

Cesta na vrchol nevede po rovině. Chceme-li dosáhnout svého vrcholu a změnit svá stará nastavení, je potřeba vyvinout sílu a někdy i mnoho sil. Přeji vám, abyste své změny dotáhli do konce a měli ten hřejivý pocit ze svého osobního vítězství.

Váš Aleš Kalina

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.