Naučme se říkat nahlas: „Mám se ráda“

Také jste už někdy zažili ten pocit, že vás nikdo nemá rád? Že jsou druzí lepší? Nebo snad že láska není pro vás?

Láska se někdy musela zasloužit. Paní učitelka měla ráda jen poslušné děti. Když někdo neuměl číst správně ze slabikáře, i to byl někdy důvod k opovržení. A co teprve lidé, kteří píšou lépe levou rukou. Jste dysgrafik? Tak to budete mít asi sebehodnotu uvnitř svého nitra hodně pošlapanou… Takto bychom mohli pokračovat. Bylo toho opravdu dost, za co nás okolí nemělo rádo.

Všichni chceme a toužíme po tom, aby nás druzí měli rádi. Tak proč tomu tak není?

Asi kolem šestého roku v životě dítěte si začínáme více uvědomovat svou vlastní osobnost. Všímáme si, že vždycky nejsme těmi „miláčky“. Najednou přijde den, kdy o sobě začínáme mít pochybnosti. To ten druhý je lepší. Mám snad něco dělat lépe, aby si mě všimli? Jak změním své chování, aby pochvala byla i pro mě? Proč nejsem dost dobrá? Říkají, že si to nezasloužím…

Jestli už někdy byl uvnitř vašeho nitra ten pocit, že vás nikdo nemá rád, tak se více zamilujte sami do sebe. Je to to nejlepší, co pro sebe můžete udělat. Potom už vás nikdy žádná vystresovaná autorita nerozhodí. Budete vědět, že jste dobří přesně takoví, jací jste. Že nepotřebujete být ještě lepší. Že na lásku máme právo všichni. Ne jenom ti „nejlepší“.

Nízká sebeláska? Pomoci můžou Emoční rovnice.

Přestaňte se terorizovat svými myšlenkami. Buďte na sebe milí. Že to nejde?
Potom je načase navrátit sebelásku do vašich životů. Použít k tomu můžete metodu Emočních rovnic. Je to jednoduchý způsob, díky kterému se zacílíte přesně na ty chybné vzorce, které patří právě vám. Proto je navýšení sebelásky díky této metodě tak účinné a efektivní.

Co nám práce s metodou Emočních rovnic v oblasti sebelásky přináší:

  • Naučí Tě milovat sama sebe
  • Zbaví Tě všech strachů
  • Vyčistí staré křivdy a bloky z dětství
  • Naučí Tě respektovat Tvé vlastní potřeby
  • Začneš se láskyplně chovat ke svému tělu
  • Začneš obdivovat sama sebe
  • Transformuješ si svůj vlastní život
  • Dokážeš přijímat více hojnosti
  • Staneš se sebevědomou

Pusťte se s námi do transformace sebelásky hned. Nečekejte na zítřek. Vždyť pro mnohé z nás je sebeláska a vlastní přijetí klíčem k uzdravení a vyléčení všech neduhů a nemocí. Tak buďte už k sobě více laskaví.

Dnešní malá afirmace od Louise L. Hay:

„Zasloužím si svou lásku. Už nečekám na to, až budu dokonalá, abych se měla ráda. Miluji se přesně taková, jaká jsem. A jsem hrdá na to, že dokážu být sama sebou.“

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.