Znáte svoje cíle?

Dopřejte si snít

Umíte se někdy zasnít? Dokážete si jenom připustit představu, že byste se měli jinak? Měli skvělý vztah, výbornou práci, dostatek peněz? Mnoho lidí si vůbec nedokáže ani připustit, že by se mohli mít lépe než teď.

„Nejsem na tom přece tak špatně, okolo jsou lidé v mnohem horší situaci.”
„Neměla bych být nespokojená, a jestli jsem, tak to není ten správný pocit.“
„Co by za to jiní dali, aby se mohli mít tak jako já.“
„Možná bych i mohla chtít něco jiného, ale to by nebylo správné.“
„Důležité je, že rodina funguje, já už to nějak zvládnu.“

Neříká vám to něco?

Já sám jsem si dlouho neuměl dovolit chtít ještě něco víc, než mám teď. Přitom je to tak jednoduché. Zkuste to. Pohodlně se usaďte, zavřete oči a představte si samu sebe třeba za 5 let. Během těchto 5 let se stalo vše potřebné, abyste byla právě tam, kde teď jste. A teď popište, kde jste, kdo je tam s vámi, kdo tam už není, co děláte, kolik vyděláváte, co vás obklopuje, … atd. Vyhoďte ze svého slovníku a hlavně mysli slova „měla bych“ a uvidíte, jak se vám uleví.

Uvědomte si své cíle

Mnoho lidí vůbec ani neumí vyslovit, co by chtěli. V určitém věku zjistí, že jsou nespokojení, že takhle to nechtějí. Když se jich ale zeptám, jak by to chtěli jinak, nevědí. Vědí naprosto přesně, co se jim nelíbí, ale neumějí říct, co by se jim vlastně líbilo. Soustředí se jen na to, co se jim nedaří, v čem nejsou dobří. Svá pozitiva a silné stránky zastrkávají do pozadí a nevěnují jim žádnou pozornost. Potom není divu, že z nich vyzařují obavy a nejistota.

Uvědomte si svůj talent, v čem jste dobří, co vám jde samo, a rozvíjejte ho. Dejte mu svoji energii a uvidíte, co se bude dít. Vaše touhy je možné splnit. Věřte, že touha po něčem znamená, že v sobě máte obrovský potenciál toho dosáhnout!

Jděte si za svým

Postupujte jako s navigací: zadejte cíl, uvědomte si start – a pak jen stačí odbrzdit, odházet překážky z cesty a jet. Věřte pouze svému vlastnímu kompasu, protože ten je pro vás ten správný. Překážky nám do cesty klade nastavení našeho mozku, získané během života. K překonání těchto překážek je zapotřebí vnitřní síly, energie ve formě sebelásky. Ta je hnacím motorem na naší cestě k vytouženému cíli. Silné auto nějaká větvička hned tak nerozhází, ale slaboučkému bez energie dost zkomplikuje situaci.

Vyházejte překážky

Najděte své bloky a vnitřní brzdy ve formě emočních rovnic a jednou provždy je vyházejte. Věnujte se také jednou jenom sami sobě. Nebojte se investovat do sebe samého. Jestliže budete potřebovat popostrčit, dodat hnací sílu, najít a vyházet překážky, neváhejte nás kontakovat. Rádi vám pomůžeme.

Cesta osobního růstu nemusí být vždy úplně snadná, ale rozhodně stojí za to!!

Autor metody Emoční rovnice a kouč osobního rozvoje. Dopřejte si čistou hlavu a život bez problémů. Ošklivé věci se dají z hlavy mazat a nahradit novými programy. Nová hlava pak vyrábí nové a lepší myšlenky.

CHCETE ZAŽÍT ŽIVOT BEZ OMEZUJÍCÍCH BLOKŮ V HLAVĚ?

Odhalte si svých prvních 10 Emočních programů s pomocí mého mini kurzu zdarma a získejte k tomu ukázku z mé knihy Emoční rovnice.